Μαυρίδης: Με το «φλερτ μιας βραδιάς» στα μπουζούκια!

05.09.2011
Ή ο Τόνι Μαυρίδης έχει πολύ πλάκα τελικά ή το «φιλικό» του περιβάλλον. Όπως και να έχει, και ο ένας και ο άλλος μας ευθύμησαν τώρα που φεύγει το καλοκαιράκι και δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι καλό. Θυμάσαι, που πριν λίγες μέρες «τσάκωσαν»

Ή ο Τόνι Μαυρίδης έχει πολύ πλάκα τελικά ή το «φιλικό» του περιβάλλον. Όπως και να έχει, και ο ένας και ο άλλος μας ευθύμησαν τώρα που φεύγει το καλοκαιράκι και δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι καλό. Θυμάσαι, που πριν λίγες μέρες «τσάκωσαν» τον πρώην της Έλενας Παπαρίζου με 19χρονο ξανθό μοντέλο να δίνει καυτά γλωσσόφιλα σε δημόσιους χώρους της Θεσσαλονίκης;

Θυμάσαι τότε που το «φιλικό» περιβάλλον του ex έλεγε ότι δεν πρόκειται για νέο έρωτα, αλλά για «φλερτ της μίας βραδιάς»; Ε, αστείο ήταν βρε κουτό. Εκτός κι αν κάπου χάθηκαν στη... μετάφραση και η 19χρονη είναι «σχέση για τις βραδιές». Γιατί βλέπεις, στην πρεμιέρα των Σταμάτη Γονίδη – Νίκου Κουρκούλη την περασμένη Παρασκευή ο Τόνι «έσκασε» μύτη στο μαγαζί συνοδευόμενος από το μοντέλο.

Ω ναι. Μάλιστα, κάποιες κινήσεις και τετ α τετ, λένε οι θαμώνες του κέντρου ότι δεν έκαναν μόνο για... φλερτ. Αν και κάθε φορά που η κάμερα έπεφτε πάνω τους, ο ex μιλούσε σε όλους τους λοιπούς του τραπεζιού πλην της 19χρονης. Δεν αντέχω θα το πω... Αν ήμουν η 19χρονη, δεν θα έπαιρνα τόσο χαλαρά τον τίτλο... «φλερτ μιας βραδιάς»!