Ο Τζώρτζογλου δεν είχε λεφτά για ρεύμα!

05.09.2011
Για τις δύσκολες στιγμές τη ζωής του και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία συγκλονιστική – η αλήθεια – εξομολόγηση. Ο γνωστός ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες

Για τις δύσκολες στιγμές τη ζωής του και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία συγκλονιστική – η αλήθεια – εξομολόγηση. Ο γνωστός ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και τη δεκαετία του 90 (κυρίως προς τα τέλη αυτής) υπήρξε από τα δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού χρηματιστηρίου, απέχει από τη μικρή οθόνη τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Κάτι που του δημιούργησε οικονομικά προβλήματα, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι υπήρξε περίοδος της ζωής του που δεν είχε χρήματα να πληρώσει ακόμη και το ρεύμα! «Υπήρξε περίοδος που για τέσσερις μήνες δεν είχα ηλεκτρικό στο σπίτι μου. Ζούσα με κεριά» αποκαλύπτει και δεν μπορείς να μη σοκαριστείς στην ιδέα. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν αισθανόταν ότι βίωνε τη φτώχεια, αφού όπως λέει έχει περάσει για πολλά χρόνια φτωχικά χρόνια με την οικογένεια του. «Θυμάμαι ότι με την οικογένεια μου τρώγαμε επί τρεις εβδομάδες πατάτες τηγανιτές. Παρόλα αυτά δεν αισθανόμασταν ότι μας έλειπε κάτι, αφού αγαπιόμασταν» λέει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Είμαι σαράντα έξι χρόνια φτωχός με κάποια διαλείμματα να έχω λίγα περισσότερα χρήματα. Και στις δύο περιπτώσεις φερόμουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν άλλαξα». Νομίζουμε ότι η εξομολόγηση του Τζώρτζογλου αποτελεί το καλύτερο μάθημα για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι μόλις στραφούν πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας ή φανείς στην τηλεόραση, έχεις λύσει και το μέλλον σου. Κι εύγε στον ηθοποιό, διότι λίγοι είναι εκείνοι που έχουν το σθένος να πουν ότι δεν είχαν λεφτά. Το περιτύλιγμα, η χρυσόσκονη και κυρίως το... θεαθήναι βλέπεις!