Μπέμπα Μπέκαμ: χωρίς τακούνια παρακαλώ!

05.09.2011
Το τέταρτο παιδάκι του διάσημου ζεύγους συμπληρώνει τις 8 εβδομάδες ζωής και έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στο… νόημα της "φανταχτερής" ζωής των γονιών της.


Το τέταρτο παιδάκι του διάσημου ζεύγους συμπληρώνει τις 8 εβδομάδες ζωής και έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στο… νόημα της "φανταχτερής" ζωής των γονιών της.

Η Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ (Harper Seven Beckham) κυκλοφορεί ήδη στα πιο μοδάτα μέρη ενώ ψωνίζει από τις καλύτερες μπουτίκ. Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη μαμά Βικτόρια (Victoria), δηλαδή.

Ένα "θεματάκι" μόνο υπήρχε, αλλά λύθηκε και αυτό.

Τον τελευταίο καιρό της εγκυμοσύνης της, η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας ταλαιπωρήθηκε πολύ από φρικτούς πόνους στην πλάτη από μετατόπιση σπονδύλου που πιθανότατα προήλθε από την έντονη γυμναστική και τα πανύψηλα τακούνια που δεν έλεγε να αποχωριστεί η στυλάτη Πος μέχρι και το… χειρουργείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα τελικά λύθηκε, όταν κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε για να φέρει στον κόσμο την κορούλα της, οι γιατροί φρόντισαν και το σκελετικό προβληματάκι της.

Όπως και να είναι, το γεγονός παραμένει ότι η Βικτόρια συνεχίζει αμετανόητη, ως προς τα τακούνια, αλλά απολύτως συνετή ως προς την ασφάλεια του μωρού της.

Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία όπου η Βικτόρια ετοιμάζεται να πάρει αγκαλιά την Χάρπερ και φοράει τις μπαλαρινούλες της. Στην άλλη περίπτωση, έχει επιλέξει να φορέσει τις τακουνάρες της, αλλά αποδεικνύεται ιδιαίτερα συνετή, αφήνοντας το μωρό στα σίγουρα μπράτσα του μπαμπά Ντέιβιντ (David). Εύγε…

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η Βικτόρια κατάφερε ήδη να επαναφέρει τη μικροσκοπική της φιγούρα στην προ εγκυμοσύνης… κατάσταση με τη βοήθεια της "Δίαιτας της χούφτας".

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει πέντε ισόποσες μερίδες πλούσιες σε πρωτεΐνη κάθε μέρα στο μέγεθος της… χούφτας! Αυτό μαζί με το τρέξιμο που απαιτεί το μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών (!) –"οι μαμάδες καταλαβαίνουν", ισχυρίζεται η Πος- ήταν προφανώς αρκετά για την επαναφορά!

Ζωή Κίττα