Λιζ Χάρλεϊ: Ο Σέιν δεν παίρνει πια τις κρέμες μου!

05.09.2011
Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η 46χρονη ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, παραγωγός! Ή μάλλον, δε συνεννοείται με τον αγαπημένο της όταν ανοίγει το στοματάκι της.


Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η 46χρονη ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, παραγωγός! Ή μάλλον, δε συνεννοείται με τον αγαπημένο της όταν ανοίγει το στοματάκι της.

Από τότε που έγινε γνωστός –και δημόσιος- ο δεσμός της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) με τον Σέιν Γουορν (Shane Warne) μέχρι σήμερα, ο 42χρονος άσσος του κρίκετ έχει σχεδόν… μεταλλαχθεί εμφανισιακά. Και αντί να το ευχαριστιέται ο αθλητής, δεν προλαβαίνει να δικαιολογείται στα μίντια.

Τα μέσα τον έχουν σχολιάσει επανειλημμένα για τη "μετροσέξουαλ" εικόνα που έχει υιοθετήσει εστιάζοντας ιδιαίτερα στην "τσίτα" του προσώπου του καθώς και στα πολλά κιλά που έχασε.

πιπλέον, δεν χάνουν την ευκαιρία να υπαινίσσονται ότι η Λιζ έχει αναλάβει προσωπικά την μεταμόρφωση του αγαπημένου της, συγχαίροντάς τη μάλιστα για τα αποτελέσματα.

Ο ίδιος ο Γουορν έχει απαντήσει σε όλα τα σχόλια χαρακτηρίζοντάς τα –τουλάχιστον- ανόητα. Εξηγεί δε, ότι από τότε που σταμάτησε το κρίκετ έχει βαλθεί να αδυνατήσει κάνοντας έντονη γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή του.

"Δεν είμαι δα και 30 χρονών ακόμη. Τότε έτρωγα και έπινα ό,τι ήθελα και δεν έμενε τίποτα επάνω μου. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς", εξηγεί, προσθέτοντας ότι όσο έπαιζε ήταν 92 κιλά και τώρα είναι 78. Εύγε…

Από την άλλη πλευρά βέβαια η Λιζ, η οποία δεν αποκλείει καθόλου το ενδεχόμενο να ξαναντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Σέιν της, δίνει και μερικές ακόμη, πιο… ζουμερές πληροφορίες.

"Ο Σέιν χρησιμοποιούσε τα δικά μου καλλυντικά. Τώρα όμως έχει τα δικά του", αποκαλύπτει η Χάρλεϊ τονίζοντας όλοι οι άντρες με τους οποίου έβγαινε μέχρι τώρα έκαναν το ίδιο. Αλήθεια, ο Σέιν τι λέει για όλα αυτά;

Ζωή Κίττα