Λιάγκας για Μανωλίδου: εξηγεί πόσο "καμένη" φαίνεται

02.09.2011
Λίγο πριν ξενικήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε τα εσώψυχα του στο Star για όλους και για όλα: για τις αλλαγές που κάνει το κάθε κανάλι κάθε νέα σεζόν αλλά κυρίως για το πόσο "καμένες" είναι Μανωλίδου-Γερμανού!
Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε τα εσώψυχα του στο Star για όλους και για όλα: για τις αλλαγές που κάνει το κάθε κανάλι κάθε νέα σεζόν αλλά κυρίως για το πόσο "καμένες" είναι Μανωλίδου-Γερμανού!
Αν αναρωτιέσαι λοιπόν τι σκαρφίζονται τα κανάλια κάθε χρόνο και τι αλλαγές κάνουν, η απάντηση έρχεται δια στόματος Λιάγκα:"Κάνουν αλλαγές, προφανώς, κάπου που πονάνε. Σε πράγματα που ο κόσμος τα αγάπησε δεν καταλαβαίνω γιατί να τα αλλάξεις; Δηλαδή ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ένας πολύ επιτυχημένος μάγειρας, που έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και οι μαγειρικές του ήταν πολύ αρεστές στον κόσμο. Να τον αλλάξουμε τώρα ξαφνικά; Για ποιο λογο;", δήλωσε ο παρουσιαστής. Μωρέ εμάς ρωτάς χρυσέ μου; Και εμείς να καταλάβουμε προσπαθούμε...
Όσο να πεις το ζεύγος Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας)αλληλοϋποστηρίζονται και αλληλοσυμπληρώνονται, αυτό είναι εξάλλου και το νόημα της αληθινής αγάπης:
ι κΙ Ι"Συμφωνώ με αυτό που είπε η Φαίη, ότι η Μανωλίδου, παρʼ όλο που έχει δύο χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πιο καμένη σε εισαγωγικά σε σχέση με έναν άνθρωπο που κάνει πιο πολλά χρόνια τηλεόραση, όπως η Ναταλία Γερμανού", δήλωσε ο Λιάγκας σε πλήρη συμφωνία με τη γυναικούλα του που είπε διάφορα περί φρεσκάδας της Μανωλίδου και καψίματος.
Και εδώ που τα λέμε, όλες αρπάξαμε τώρα με τον ήλιο που μας έψησε το καλοκαιράκι και δε μας άφησε σε χλωρό κλαρί είναι δυνατόν να δείχνουμε φρεσκαδούρες; Έτσι και η Ευγενία "κάηκε" και αυτή, ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι θα τη δούμε στο "Dancing on ice" έτσι για να αποφύγει το κάψιμο και να μας χορέψει στον ...πάγο! Άντε και να δούμε...
Ελένη Αναστασάκη