Έγκυος η Ράνια Θρασκιά!

24.08.2011
Μπορεί να μην της έκατσε φέτος το καλοκαίρι να παρουσιάσει για δεύτερη φορά το πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά ως φαίνεται λίγο απασχόλησε τη Ράνια Θρασκιά, η οποία τελικά έχει μεγάλη ευτυχία για να «σκάσει» με τα επαγγελματικά της.

Μπορεί να μην της έκατσε φέτος το καλοκαίρι να παρουσιάσει για δεύτερη φορά το πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά ως φαίνεται λίγο απασχόλησε τη Ράνια Θρασκιά, η οποία τελικά έχει μεγάλη ευτυχία για να «σκάσει» με τα επαγγελματικά της. Η 38χρονη παρουσιάστρια είναι πέντε μηνών έγκυος! Ω ναι. Όπως με την πρώτη, έτσι και με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αυτή γίνεται γνωστή... καθυστερημένα, αφού η Ράνια είναι πολύ επιφυλακτική σε αυτά τα θέματα.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη διαβάζουμε ότι ήρθε λίγο απρόσμενα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χαροποίησε τους γονείς, οι οποίοι ούτως ή άλλως ήθελαν να αποκτήσει ένα αδελφάκι ο 2χρονος γιος τους, Διονύσης. Η οικογένεια πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Χαλκιδική, αλλά εδώ και λίγες μέρες επέστρεψαν στην Αθήνα. Όσο για τα επαγγελματικά της Ράνιας κι αν η εγκυμοσύνη επηρεάσει τα όποια σχέδια της; Δεν το ξέρουμε. Αλλά αν σκεφτείς ότι στην πρώτη δούλευε κανονικά στην τότε εκπομπή, «Κοιτάω μπροστά», τότε μάλλον δεν θα σταθεί εμπόδιο.