Η Πάλτροου αρνείται να κάνει μπότοξ & πλαστικές

12.08.2011
Ματαιόδοξες χαρακτηρίζει η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτρου (Gwyneth Paltrow) τις γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο.

Ματαιόδοξες χαρακτηρίζει η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτρου (Gwyneth Paltrow) τις γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο.

Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών μίλησε στη γερμανική έκδοση του περιοδικού "OK" και αποκάλυψε τις απόψεις της για την αισθητική χειρουργική και όχι μόνο!

Η 38χρονη Γκουίνεθ που κόβει την ανάσα με τον λεπτεπίλεπτο κορμί της τόνισε πως δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση γιατί πιστεύει πως τέτοιες δράσεις γίνονται εξαιτίας της ματαιοδοξίας και όχι επειδή κάποιος τις χρειάζεται πραγματικά.


Φυσικά η Πάλτροου αφήνει ένα μικρό παραθυράκι όσον αφορά στην ανόρθωση του στήθους της:

"Παλιά δεν με ενδιέφεραν τέτοιες επεμβάσεις. Κι ακόμα δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό μου, ούτε σιλικόνη, ούτε μπότοξ. Αλλά μια διόρθωση του στήθους για να γίνει όπως ήταν πριν το θηλασμό, γιατί όχι, θα την έκανα"!


Η ίδια αρνείται το μπότοξ αλλά κανείς δεν ξεχνά το πρησμένο προσωπάκι της χωρίς ίχνος ρυτίδας έκφρασης στα εγκαίνια του αστεριού της στη λεωφόρο της δόξας στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Και μπορεί να μην δηλώνει φαν των πλαστικών, όμως η γυμναστική πάντα έχει θέση στη ζωή της διάσημης ηθοποιού που πρόσφατα αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον τραγουδιστή τον "Coldplay" Κρις Μάρτιν (Chris Martin) δεν είναι όσο ρόδινος δείχνει.


"Δεν διαθέτω το χρόνο που χρειάζεται για να κάνω γιόγκα για 60 λεπτά αλλά προσπαθώ να ξεκλέβω τουλάχιστον 5 λεπτά καθημερινά"!


Η Πάλτροου τονίζει πάντως πως για κάποιο διάστημα έκανε εντατικά γιόγκα με αποτέλεσμα το σώμα της να χάσει τις καμπύλες του:


"Ήταν περίεργο. Έχασα την μέση μου. Ευτυχώς με τις διατάσεις και το πιλάτες το σώμα μου ξαναβρήκε τη θηλυκότητα του".

Κατερίνα Π.