Μπρίτνεϊ Σπίαρς: κομμένο πια το κινητό!

12.08.2011
Καρτοτηλέφωνο θα ψάχνει να βρει για να μιλήσει η 29χρονη Μπρίντεϊ Σπίαρς (Britney Spears)!

Καρτοτηλέφωνο θα ψάχνει να βρει για να μιλήσει η 29χρονη Μπρίντεϊ Σπίαρς (Britney Spears)!


Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμα κάτω από τη νομική επίβλεψη του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) ο οποίος έχει τον έλεγχο των προσωπικών και επαγγελματικών της υποθέσεων από το 2008.


Όπως είναι γνωστό τον Ιανουάριο εκείνου του έτους, η Σπίαρς υπέστη νευρικό κλονισμό και έφτασε στο σημείο να ξυρίσει το κεφάλι της. Από τότε, ο πατέρας της ανέλαβε να την φέρει στο σωστό δρόμο επιβλέποντας της υποθέσεις που την αφορούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", ο Τζέιμι Σπίαρς έχει απαγορεύσει στην κόρη του να διαθέτει το δικό της κινητό τηλέφωνο!


Όπως τόνισε πηγή της βρετανικής εφημερίδας, οι περσινές αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores) και οι ισχυρισμοί του πως η Σπίαρς του έστελνε από το κινητό της γυμνές της φωτογραφίες, ανάγκασαν τον πατέρα της να πάρει δραστικά μέτρα.

Φυσικά, το διάστημα εκείνο, η Μπρίτνεϊ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες του σωματοφύλακα περί σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά ο κανόνας απαγόρευσης κινητού τηλεφώνου παραμένει!


Η 29χρονη σταρ βρίσκεται ακόμα σε παγκόσμια περιοδεία ενώ την καριέρα της έχει αναλάβει να προωθεί ο εδώ και μερικά χρόνια αγαπημένος της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), ο οποίος έκανε την Σπίαρς να χαμογελάσει και πάλι!


Κατερίνα Π.