Κορομηλά-Φουκάκης: ετοιμάζουν κουμπαριά το Σεπτέμβριο!

09.08.2011
Άλλος ένας γάμος είναι στα σκαριά με την Ρούλα Κορομηλά σε ρόλο κουμπάρας! Ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης

Άλλος ένας γάμος είναι στα σκαριά με την Ρούλα Κορομηλά σε ρόλο κουμπάρας! Ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης ετοιμάζεται να βάλει την κουλούρα με την αγαπημένη του Φωτεινή και να κρατήσει το λόγο του! Την πρόταση γάμου την είχε κάνει live και τότε πρότεινε στην Ρούλα να γίνει η κουμπάρα. Η παρουσιάστρια κράτησε το λόγο της και θα παντρέψει τα παιδιά λοιπόν με τιμές και δόξες.

"Θέλω να κατέχουν οι δικοί της ένα πράγμα. Αρκετό καιρό επέρασα χωριά της. Να με περιμένουν έξω και η πρώτη μου δουλειά είναι να πάω να τους την πάρω", έλεγε τότε ο Φουκάκης και κράτησε το λόγο του!

Εξάλλου και τα 170.000 ευρώ που κέρδισε ήταν και αυτά μια …βοήθεια για να κάνειτ βήμα και να το πάρει τελικά το κορίτσι!

"Τα χρήματα τα πήρα και τα έκανα μια επένδυση και έφτιαξα το σπίτι μου. Ταχτοποίησα και κάποιες δουλείες που είχα. Ακούστηκε πως δεν μου είχαν δώσει τα λεφτά χωρίς να έχω πει εγώ πράμα, όλα όμως καλά", δήλωσε ο Γιάννης Φουκάκης στο Star έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα! Εκεί να δούμε τι μαντινάδες θα λέει στη Ρούλα την ώρα που θα του αλλάζει τα στέφανα!

Ελένη Αναστασάκη