Ρίκι Μάρτιν: "Μου την πέφτουν γυναίκες... ακόμα"

09.08.2011
Τη σχέση του με τις γυναίκες αναλύει ο τραγουδιστής και μέγας πόθος πολλών γυναικών στη δεκαετία του 90, Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin)!

Τη σχέση του με τις γυναίκες αναλύει ο τραγουδιστής και μέγας πόθος πολλών γυναικών στη δεκαετία του 90', Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin)!

Ο 39χρονος γόης -που ξάφνιασε όλο τον κόσμο όταν παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα τον περασμένο Μάρτιο- έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "Closer" όπου αποκάλυψε πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θέλουν να τον αποπλανήσουν, ακόμα και τώρα!


Σου λέει ο Πορτορικανός τραγουδιστής πως δέχεται σχόλια από κορίτσια που θέλουν να τον ρίξουν στο κρεβάτι και ξενερώνει:

"Έχω αγόρι και είμαι πατέρας δύο γιων αλλά ακόμα οι γυναίκες θέλουν να με ξελογιάσουν. Μου λένε ερωτικά πράγματα σχετικά με το τι θέλουν να μου κάνουν, γεγονός που είναι χαριτωμένο αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου".

Ο Μάρτιν που φημολογούνταν πως είχε δεσμό με την μεξικανή τηλεπαρουσιάστρια Ρεμπέκα ντε Άλμπα (Rebecca de Alba) το διάστημα της μεγάλης του δόξας και προτού αποκαλύψει τη σεξουαλικότητά του, τονίζει πως μετά τις αποκαλύψεις η ζωή του έγινε πιο εύκολη:


"Οι ώμοι μου δεν με βαραίνουν πια, νιώθω πιο ελεύθερος και η ζωή μου έγινε ευκολότερη. Ζούσα με μια εμμονή να είμαι αποδεκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν όμως κράτησα τα δίδυμα στην αγκαλιά μου, δεν μπορούσα να ζω έτσι πια. Ήθελα να τους διδάξω πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι ο εαυτό σου, δεν είναι λάθος να είσαι γκέι".

Οι δύο γιοι του – Ματέο (Matteo) και Βαλεντίνο (Valentino)- γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2008 μέσω παρένθετης μητέρας.

Κατερίνα Π.