Κούτσερ- Σιν: ανταλλάσσουν κοπλιμέντα στο Twitter

10.08.2011

Αν νομίζεις πως ο Τσάρλι Σιν βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον αντικαταστάτη του στη σειρά "Two and a Half Men", Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) κάνεις λάθος.


Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν και ο Σιν μέχρι και ευχές για καλή αρχή και καλή επιτυχία έστειλε στον Κούτσερ μέσω Twitter παρακαλώ. Όπως ήταν φυσικό, ο 33χρονος ηθοποιός έσπευσε να ευχαριστήσει τον προκάτοχό του για τις ευχές και δήλωσε ευγνώμων.

Ο Κούτσερ, που θα υποδυθεί τον εκατομμυριούχο Γουόλντεν (Walden Schmidt) στα επεισόδια της σειράς που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το Σεπτέμβριο τόνισε πως τον ξάφνιασε ευχάριστα η αντίδραση του απολυμένου Τσάρλι Σιν:

"Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ. Αλλά μου έστειλε συγχαρητήρια και μου ευχήθηκε καλή τύχη", είπε ο σύζυγος της Ντέμι Μουρ!


Τόσο ο Κούτσερ όσο και ο Σιν έχουν εκατομμύρια φαν στο Twitter και οι οπαδοί τους δεν χάνουν post για post αφού και οι δύο γράφουν με χιούμορ.

Και ενώ τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων ξεκίνησαν για να δούμε την πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, πηγές τονίζουν πως η υποδοχή του Άστον στο καστ να ήταν ιδιαίτερα θερμή. Το κοινό που βρισκόταν ζωντανά στο στούντιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Κούτσερ υπήρξε άψογος επαγγελματίας.

Στην επιστροφή της δημοφιλούς σειράς θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την κηδεία του γυναικά Χάρπερ, του χαρακτήρα που υποδυόταν ο 45χρονος Σιν. Ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει στο TMZ πως θα δει με χαρά το εν λόγω επεισόδιο:

"Φυσικά και θα παρακολουθήσω την ψεύτικη κηδεία μου με παρούσες όλες τις ψεύτικες πρώην αγαπημένες μου στο πολύ μεγάλο και πραγματικό μου home cinema με τις πολύ πραγματικές και καυτές ερωμένες μου"!

Κ.Π