Τζέρεμι Άιρονς: μέγας υπέρμαχος του χουφτώματος!

09.08.2011
Αλλά να κάνει δηλώσεις για "αθώα" χουφτώματα ο Τζέρεμι Άιρονς ( Jeremy Irons) σε κάνει να πέφτεις από τα σύννεφα.

Να το δηλώσει ο Σβαρτσενέγκερ, το περιμένεις! Να σου πει κάτι τέτοιο ο Μελ Γκίμπσον, θα πεις το συνηθίζει. Αλλά να κάνει δηλώσεις για "αθώα" χουφτώματα ο Τζέρεμι Άιρονς ( Jeremy Irons) σε κάνει να πέφτεις από τα σύννεφα.

Ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε μερικές περίεργες δηλώσεις στο περιοδικό "Radio Times" που αφορούν στο τι θεωρεί ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση κατά των γυναικών.

Σύμφωνα με τον 63χρονο ηθοποιό, το να χουφτώνει κάποιος τον πισινό μιας κοπέλας, είναι κίνηση φιλική και δεν θα έπρεπε να επιφέρει την μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. Λίγο πολύ, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας που απλά δημιουργούν νόμους για να δικαιολογήσουν τη θέση και τη δύναμή του και εξηγεί:

"Αν ένας άντρας βάλει χέρι στον πισινό μιας γυναίκας και εφόσον αυτή ξέρει τι αξίζει, θα καταφέρει πολύ εύκολα να το αντιμετωπίσει. Όλα είναι θέμα επικοινωνίας. Γιατί να μην λειτουργούμε όλοι φιλικά";


Ο Τζέρεμι που είναι παντρεμένος με την 63χρονη ηθοποιό Σινέντ Κούσακ (Sinéad Cusack) εξομολογείται πως η σύζυγός του τον επιπλήττει πολλές φορές για το πόσο ειλικρινής είναι. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν υπολογίζει και πολύ την γνώμη που έχουν οι άλλοι γύρω του:


"Η Σινέντ με κριτικάρει γιατί είμαι πολύ ειλικρινής. Αλλά εγώ μόνο έτσι ξέρω να είμαι. Είμαι αυτός που είμαι και κάνω αυτά που θέλω να κάνω", λέει ο ηθοποιός που δεν αποκαλύπτει αν την πρακτική του φιλικού χουφτώματος την πράττει και ο ίδιος!

Κατερίνα Π.