Η καψούρα της Jlo για τον Λατίνο Μπραντ Πιτ

09.08.2011
Η χημεία μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη! Τώρα πια, στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια του βιντεοκλίπ "I'm into you", η καψούρα της Jlo για το Λατίνο Μπραντ Πιτ, κατά κόσμο Γουίλιαμ Λέβι είναι εμφανής.

Η χημεία μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη! Τώρα πια, στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια του βιντεοκλίπ "I'm into you", η καψούρα της Jlo για το Λατίνο Μπραντ Πιτ, κατά κόσμο Γουίλιαμ Λέβι είναι εμφανής.

Αν σκεφτείς πως το βιντεοκλίπ γυρίστηκε τον Μάιο πολύ πριν πάρει διαζύγιο η Τζένιφερ αλλά και ο 30χρονος κουβανικής καταγωγής αγαπημένος της, καταλαβαίνεις πως το ειδύλλιο είχε ήδη ψηθεί μεταξύ τους και παράνομα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η "Daily Mail" από τα γυρίσματα του "I'm into you" στο Κανκούν, η Τζένιφερ δείχνει την οικειότητα που έχει με τον Λέβι, ειδικά όταν ο φακός σταματά να καταγράφει. Τη μια έρχεται πίσω του και ακουμπά στην πλατούλα του, την άλλη τον αγκαλιάζει , την τρίτη τον κρατά από το λαιμουδάκι, ενώ κάποια στιγμή κοιτάζονται στα μάτια παρά την ύπαρξη του συνεργείου εκεί!

Τον Μάιο που το βίντεο ξεκίνησε να παίζει παντού, ο 30χρονος "Μπραντ Πιτ του Μεξικού" ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την μεξικανή ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ (Elizabeth Gutierrez) ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά – τον 5χρονο Κρίστοφερ (Christopher) και την μόλις 17 μηνών Κάιλι Αλεξάντρα (Kailey Alexandra).

Ένα μήνα αργότερα, έσκασε σαν βόμβα και το διαζύγιο της Λόπεζ από το Μαρκ Άντονι χωρίς λόγο και αιτία. Ο ίδιος ο λατίνος σταρ διέψευδε τα πάντα τονίζοντας πως η σχέση με την εκρηκτική Jlo ήταν απλά επαγγελματική αλλά τόνιζε πως ο ίδιος αισθανόταν πολύ άνετα στα γυρίσματα και πως η κυρία Λόπεζ υπήρξε διασκεδαστική και φιλική μαζί του:

"Η αλήθεια είναι πως πέρασα τέλεια. Είναι υπέροχο να βλέπεις έναν άνθρωπο τόσο διάσημο να είναι προσγειωμένος και διασκεδαστικός".

Μην φανταστείς πάντως πως ο κολομβιανός ηθοποιός είναι κελεπούρι. Δεκάδες γυναίκες έχουν υποστηρίξει πως διατηρούσαν δεσμό μαζί του, όσο εκείνος ήταν παντρεμένος. Τον περασμένο Αύγουστο ένα 17χρονο κορίτσι έκανε μήνυση στον διάσημο ηθοποιό υποστηρίζοντας πως εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά.

Από την άλλη, η Λόπεζ βιώνει μια ανθηρή εποχή στα επαγγελματικά της κυρίως αφού μπορεί να μην έχει συμφωνήσει για την εμφάνισή της στο σόου "American Idol" για την επόμενη σεζόν αλλά το κανάλι "Fox" την θέλει οπωσδήποτε και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "TheWrap.com" οι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια για την υπογραφή της.

Οι έτεροι κριτές του σόου, ο σταρ των "Αerosmith", Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) και βετεράνος παραγωγός, Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) έχουν ήδη υπογράψει για το σόου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο!

Κατερίνα Π.