Στανίση: "Μου ήρθε να πέσω στο γκρεμό"

05.08.2011
Η Κατερίνα Στανίση, αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μιλάει για τη ζωή της και εξηγεί πώς

Η Κατερίνα Στανίση, αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μιλάει για τη ζωή της και εξηγεί πώς για έναν παράφορο έρωτα έφτασε κοντά στο θάνατο αλλά και για τον ότι κάποιοι σύντροφοι της είχαν σηκώσει χέρι: "Είχα παραπάνω από ένα σύντροφο που σήκωνε χέρι πάνω μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μία γυναίκα ανέχεται το ξύλο. Σκέφτεσαι πως ίσως να ήταν μία κακή στιγμή και νομίζεις πως θα διορθωθεί. Οι άνθρωποι όμως αυτοί δεν αλλάζουν. Χειροτερεύουν! Είναι τέρατα", είπε η τραγουδίστρια και έχει δίκιο!

Και όσο για τον έρωτα της που την οδήγησε μια ανάσα από το θάνατο:"Οδηγούσα και καθώς έπαιρνα τις στροφές, μου ήρθε να δώσω μία και να και να πέσω στο γκρεμό", εξομολογήθηκε η Στανίση όταν πριν από κάποια χρόνια ο παράφορος έρωτας που ένιωθε για έναν παντρεμένο έγινε μαρτύριο.

Είδες τελικά τι είναι ο έρωτας και πού μπορεί να σε οδηγήσει; Ευτυχώς όμως το σκέφτηκε λογικά: "Εκείνος μια χαρά είναι με τη γυναίκα του αγκαλιά. Εσύ τι πήγες να κάνεις" και δεν έγινε το κακό.

Μήπως για εκείνον τραγουδούσε το "Μυστικέ μου έρωτα" πριν χρόνια;

Ελένη Αναστασάκη