Ράιαν Ρέινολντς: διακωμωδεί το διαζύγιο του!

05.08.2011
Ο 34χρονος ηθοποιός προσπαθεί σκληρά να μην μιλά για το διαζύγιό του από την 26χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) αλλά φαίνεται πως στην εκπομπή "The View" δεν κατάφερε να ξεφύγει εντελώς.

Όταν έχεις ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρα εν ζωή, φυσικό είναι να μην έχεις χωνέψει πως μια γυναίκα σου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, ακόμα κι αν αυτή είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον!

Ο λόγος για τον σέξι ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) που με αφορμή τη νέα του ταινία "The Change-UP" κάνει μια σειρά από τηλεοπτικές και όχι μόνο εμφανίσεις.

Ο 34χρονος ηθοποιός προσπαθεί σκληρά να μην μιλά για το διαζύγιό του από την 26χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) αλλά φαίνεται πως στην εκπομπή "The View" δεν κατάφερε να ξεφύγει εντελώς.

Όσο η παρουσιάστρια ζητούσε απαντήσεις για το χωρισμό από το Ράιαν, ο συμπρωταγωνιστής του στην εν λόγω ταινία και πολλά χρόνια φίλος του Τζέισον Μπάτερμαν ( Jason Bateman) έπαιζε το ρόλο πυροσβέστη και απαντούσε αντ' αυτού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) θέλησε να μάθει τι το καινούργιο βρήκε ο ένας ηθοποιός στον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Μπάτερμαν υπήρξε λαλίστατος σχετικά με το τι έμαθε για τον επί 15 χρόνια κολλητό του Ρέινολντς:

"Αυτό το παιδί εδώ, όπως έχετε διαβάσει και στα περιοδικά, πέρασε πολύ δύσκολα φέτος. Ούτε μια φορά δεν έδωσε δικαίωμα να καταλάβει κάποιος γύρω του ότι κάτι τον απασχολούσε".

Φυσικά τον λόγο πήρε ο Ράιαν που με το βιτριολικό χιούμορ του προσπάθησε να διακωμωδήσει το γεγονός:

"Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα μου είμαι νεκρός", είπε αστειευόμενος, για να του έρθει η ερώτηση σχετικά με το τι ήταν αυτό το δύσκολο πράγμα που έπρεπε να ξεπεράσει.

Εκεί ο Ράιαν σιώπησε για να επέμβει και πάλι ο συμπρωταγωνιστής του λέγοντας:

"Ο Ράιαν πέρασε ένα διαζύγιο στη διάρκεια των γυρισμάτων".

Εκεί ο πιο σέξι άντρας σιώπησε για να αστειευτεί και πάλι με την παρουσιάστρια της εκπομπής τονίζοντας:

"Δεν θα βάλω και τα κλάματα εδώ πέρα Μπάρμπαρα"., κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή δέχτηκε την αγκαλίτσα της Γουόλτερς.

Ο χωρισμός του Ρέινολντς από την ξανθιά ντίβα του κινηματογράφου έγινε γνωστός στα τέλη του 2010 ενώ η Γιόχανσον συνδέθηκε ερωτικά με το Σον Πεν μερικούς μήνες αργότερα. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2008 αλλά οι κοινές τους εμφανίσεις υπήρξαν ελάχιστες.

Δες και το σπαρταριστό στιγμιότυπο από την εκπομπή "The View" κάνοντας κλικ εδώ:

Κατερίνα Πατούλια