Από θαύμα σώθηκε ο Μr Bean

05.08.2011
Ο 56χρονος Ρόουαν Άτκινσον (Rowan Atkinson) είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες βράδυ ενώ πηγή του Cover Media αναφέρει πως το ατύχημα ήταν τόσο μεγάλο που το αυτοκίνητο αξίας 650.000 λιρών του Άτκινσον υπέστη μεγάλες φθορές και ο ίδιος επέζησε από θαύμα.

Ο 56χρονος Ρόουαν Άτκινσον (Rowan Atkinson) είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες βράδυ ενώ πηγή του Cover Media αναφέρει πως το τροχαίο ήταν τόσο μεγάλο που το αυτοκίνητο αξίας 650.000 λιρών του Άτκινσον υπέστη μεγάλες φθορές και ο ίδιος επέζησε από θαύμα.

Ο βρετανός ηθοποιός που αγαπήθηκε παγκοσμίως μέσα από το ρόλο του ιδιόρρυθμου Mr Bean φαίνεται πως έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και μια κολόνα στο Κέιμπριτζσάιρ (Cambridgeshire) και αμέσως μετά η πανάκριβη McLaren F1 πήρε φωτιά. Το εν λόγω αυτοκίνητο αποτελούσε ένα από τα 100 που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού ανέφερε πως ο Άτκινσον μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Peterborough με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο αλλά αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" πως ο 56χρονος υπήρξε εξαιρετικά τυχερός που βγήκε από τέτοιο τροχαίο με τόσα λίγα τραύματα:

Η αγάπη του Mr Bean για τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι γνωστή όσο γνωστή είναι άλλωστε και η έφεσή του στα ατυχήματα. Πριν 10 χρόνια ο Άτκινσον είχε ακόμα ένα μεγάλο τροχαίο το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως εξαιρετικά ντροπιαστικό γεγονός.

Κ.Π