Η Έλενα έβαλε Χ στον Τόνυ;

03.08.2011
Η Έλενα Παπαρίζου αυτό το καλοκαίρι πρέπει να έχει συνέχεια λόξιγκα αφού όλοι την έχουν στο στόμα τους!

Η Έλενα Παπαρίζου αυτό το καλοκαίρι πρέπει να έχει συνέχεια λόξιγκα αφού όλοι την έχουν στο στόμα τους! Το κορίτσι που βρέθηκε στην Κύπρο για να δώσει τις συναυλίες της στη Λάρνακα απόλαυσε τις διακοπούλες μαζί με την αδερφή της Ρίτα αλλά μίλησε και ανοιχτά για το θέμα του χωρισμού της με τον Τόνυ Μαυρίδη, που μας έχει απασχολήσει τόσο αυτόν τον καιρό!

Είδες ρε παιδί μου τι σου είναι οι σχέσεις, νομίζεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο σου και ξαφνικά τσουπ μετά από 12 χρόνια θέλεις να του βάλεις ένα Χ και έξω από την πόρτα: 'Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχω χωρίσει με τον Τόνυ. Με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει 12 χρόνια, δεν λες ένα ''αντίο'' και κλείνεις την πόρτα και δεν ξαναμιλάς. Τα μισά μου χρόνια τα έχω αφιερώσει σε αυτόν τον άνθρωπο, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί... Την τελευταία προσπάθεια πρέπει όλοι να τη δώσουμε, αλλά όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος. Αν είχα την οποιαδήποτε αμφιβολία, θα έβαζα νερό στο κρασί μου πολύ απλά. Για μένα το Χ είναι Χ, είναι συναίσθημα.'', δήλωσε η Παπαρίζου στον ''CAPITAL'' της Κύπρου.

Το θέμα είναι ότι η Έλενα το έχει καταλήξει στο μυαλό της :"Baby it’s over" φαίνεται να λέει στον Τόνυ και να το εννοεί!

Ελένη Αναστασάκη