Τίμπερλεϊκ- Κούνις: κάτι παραπάνω από φίλοι

03.08.2011
Η χημεία τους στη μεγάλη οθόνη ήταν αναμφισβήτητη! Ο Λόγος για τον καρδιοκατακτητή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και την ανερχόμενη ηθοποιό Μίλα Κούνις (Mila Kunis) που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι στη ζωή!

Η χημεία τους στη μεγάλη οθόνη ήταν αναμφισβήτητη! Ο λόγος για τον καρδιοκατακτητή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και την ανερχόμενη ηθοποιό Μίλα Κούνις (Mila Kunis) που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι στη ζωή!

Ο 30χρονος Τζάστιν που πρόσφατα βγήκε από έναν μακροχρόνιο δεσμό με τη Τζέσικα Μπίελ και η 27χρονη Μίλα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Friends With Benefits" και από τότε που η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους, οι δυο νέοι δεν σταματούν να μας λένε πως είναι μόνο φίλοι!

Βέβαια, η γλώσσα του σώματος άλλα προδίδει και σύμφωνα με την "Dail Mail" τα δύο ερωτευμενάκια δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο Τζάστιν και η Μίλα έτσι κι αλλιώς περνούν πολλές ώρες μαζί αφού συμμετέχουν στην παγκόσμια προώθηση της ταινίας που τους θέλει να υποδύονται δύο φίλους που αποφασίζουν να βάλουν το σεξ στη σχέση τους χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Πηγή της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει μάλιστα πως οι δύο σταρ – που βρίσκονται στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας τους- δείπνησαν μαζί σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο και έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι.

Ο ένας καθόταν δίπλα στον άλλο και παρόλο που η παρέα ήταν μεγάλη, οι δυο τους έδειχναν αποκομμένοι και απορροφημένοι ο ένας με τον άλλο. Βέβαια, στο εστιατόριο ο καθένας έφτασε ξεχωριστά!

Πάντως, τον Μάρτιο που έγινε γνωστός ο χωρισμός του Τίμπερλεϊκ από τη Μπίελ, οι φήμες δεν σταματούσαν να υποστηρίζουν πως η Κούνις και οι άπειρες ερωτικές σκηνές του Τζάστιν μαζί της στο κρεβάτι και κάτω από τα σεντόνια, ήταν η πέτρα του σκανδάλου!

Φυσικά, ο Τζάστιν είχε σπεύσει να διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας πως η σχέση του με τη νεαρή ηθοποιό του "Black Swan" είναι καθαρά πλατωνική!

Κατερίνα Π.