Ο Ντι Κάπριο κατατρόπωσε το Τζόνι Ντεπ

03.08.2011
Και για του λόγου το αληθές, ο 36χρονος ηθοποιός βρέθηκε να οδηγεί την λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών για το 2010, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση το Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

Στα καλύτερα του είναι ο γόης του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν!

Και για του λόγου το αληθές, ο 36χρονος ηθοποιός βρέθηκε να οδηγεί την λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών για το 2010, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση το Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

Σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes", ο Λίο τίναξε την μπάνκα στον αέρα με κέρδη που φτάνουν τα 77 εκατομμύρια δολάρια για τη χρονιά που πέρασε.

Είναι η πρώτη φορά που ο γόης του "Τιτανικού" ακουμπά την κορυφή της; εν λόγω λίστας, χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες "Inception" και "Shutter Island" που απέσπασαν συνολικά κέρδη αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το "Forbes", ο Ντι Κάπριο έλαβε μερίδιο από τα κέρδη ενώ αμείφθηκε και 15 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία.

Δεύτερος στη λίστα βρέθηκε ο περσινός ηγέτης της, Τζόνι Ντεπ με έσοδα που έφτασαν τα 50 εκατομμύρια δολάρια που θα επιστρέψει δρυμίτερος του χρόνου για να διεκδικήσει το θρόνο του μετά και την καταμέτρηση των κερδών από την τέταρτη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής".

Στην τρίτη θέση της λίστας βρέθηκε ο Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν οι Τομ Χανκς και Τομ Κρουζ με 35 και 22 εκατομμύρια κερδών αντίστοιχα.

Στη λίστα των γυναικών, την πρώτη θέση μοιράζονται οι Άντζελίνα Τζολί και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σύμφωνα με δημοσίευση του Forbes τον περασμένο μήνα.

Πάντως, το τελευταίο πράγμα που φαίνεται να απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Λεονάρντο είναι τα οικονομικά του, αφού μπορεί να χώρισε με την Μπαρ Ραφαέλι αλλά η καρδούλα του χτύπησε και πάλι δυνατά για την ανερχόμενη Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) με την οποία εθεάθησαν να κάνουν μαζί ποδήλατο μες τα μέλια!

Κατερίνα Π.