Αν Χάθαγουεϊ: "Χάζεψα από τον έρωτα"

02.08.2011
Την καρδούλα άνοιξε η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) στην βρετανική έκδοση της "Marie Claire" όπου τόνισε πως έχει πέσει με τα μούτρα στην αγάπη!

Την καρδούλα άνοιξε η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) στην βρετανική έκδοση της "Marie Claire" όπου τόνισε πως έχει πέσει με τα μούτρα στην αγάπη!

Η νεαρή ηθοποιός που διατηρεί εδώ και τρία χρόνια δεσμό με τον Άνταμ Σουλμαν (Adam Shulman) εξήγησε πως ο έρωτας δεν ήταν μέσα στα σχέδιά της αφού το διάστημα που γνώρισε τον αγαπημένο της είχε μόλις χωρίσει από τον πρώην της Ραφαέλο Φιορέλι (Raffaello Follieri) και επιθυμούσε να μείνει εργένισσα.

Η Χάθαγουεϊ χώρισε με το Φιορέλι το 2008 και περίπου ένα μήνα αργότερα εκείνος φυλακίστηκε για απάτη και παρέμεινε στη φυλακή για τεσσερισήμισι χρόνια. Ευτυχώς, η 28χρονη Αν γνώρισε τον Άνταμ, τη σχέση με τον οποίο περιγράφει ως σοβαρή:

"Ο Άνταμ μου χάλασε τα σχέδιά μου. Ήθελα πως και πως να μείνω μόνη και πήγα και ερωτεύτηκα. σαν ηλίθια. Πάνε τρία χρόνια τώρα. Ναι τα πράγματα είναι σοβαρά".

Η διάσημη ηθοποιός της ταινίας "Ο διάβολος φοράει Prada" αποκάλυψε πως ξεπερνά ένα χωρισμό. Όπως αποκάλυψε για να ξεχάσει το χωρισμό από τον πρώην της Φιορέλι, έγραφε χαζά τραγούδια ενώ τόνισε πως το να διατηρείς το χαμόγελό σου ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, είναι ο τρόπος που έχει για να ξεπερνά τα πάντα:

"Για να ξεπεράσεις κάτι πρέπει να το διακωμωδήσεις. Εγώ έγραφα χαζά τραγουδάκια"!

Η Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία "One Day" που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου ενώ θα συμμετάσχει και στην επόμενη συνέχεια του "Batman" υποδυόμενη της Catwoman!

Κατερίνα Π.