Ο μυστικός αρραβώνας της Έιμι

02.08.2011
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η 27χρονη Έιμι είχε κάνει μυστικό αρραβώνα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ρεγκ Τράβις λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον ξαφνικό της θάνατο.

Ακόμα δεν έχουν οι θαυμαστές της, το χαμό της τραγουδίστριας Έιμι Γουαινχάουζ, και οι αποκαλύψεις σχετικά με τις προσωπική της ζωή συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η 27χρονη Έιμι είχε κάνει μυστικό αρραβώνα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ρεγκ Τράβις λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον ξαφνικό της θάνατο.

Η τραγουδίστρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωινό της 23ης Ιουλίου φαίνεται πως βρισκόταν κοντά στο γάμο με τον 33χρονο σκηνοθέτη και προσδοκία και των δύο ήταν να δημιουργήσουν σύντομα οικογένεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", ο Ρεγκ έκανε την πρόταση στην Έιμι κι εκείνη αφού του είπε πόσο τον αγαπά, δέχτηκε. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να γίνει γυναίκα του και να φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια μαζί του, απαλλαγμένη επιτέλους από τους δαίμονες του παρελθόντος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τράβις είχε δωρίσει στην 27χρονη τραγουδίστρια ένα διαμαντένιο μονόπετρο ενώ οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια και νεαρός σκηνοθέτης δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον πρώην σύζυγο της Γουαιχάουζ, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) που ήταν εκείνος που παρέσυρε την τραγουδίστρια στις ουσίες και την άστατη ζωή.

Στις αρχές του Ιούνη, η Έιμι είχε περάσει μια εβδομάδα σε κλινική αποτοξίνωσης και ήταν πλέον αποφασισμένη να απαλλαγεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και να αφοσιωθεί στον Ρεγκ.

Ακόμα και ο δύσπιστος σχετικά με τις επιλογές της κόρης του στα προσωπικά της Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) έλεγε πως η Έιμι είχε βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Ρεγκ και δεν την είχε δει τόσο ευτυχισμένη για χρόνια.

Ταυτόχρονα, ο πατέρας της Γουαινχάουζ βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο Γουέστμίνστερ για να πιέσει τους πολιτικούς να κάνουν περισσότερα πράγματα για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για να ξεφύγουν από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

"Δεν έχει να κάνει με την Έιμι. Εμείς είχαμε την ευχέρεια να στείλουμε το παιδί μας σε ιδιωτική κλινική. Χρειάζεται να γίνουν όμως περισσότερα για τους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια που απαιτείται", τόνιζε ο Γουαινχάουζ στους ρεπόρτερς.

Ο πατέρας της Είμι τόνισε μάλιστα την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα ίδρυμα αποκατάστασης στο οποίο θα δώσει το όνομα της αδικοχαμένης κόρης του, τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 27χρονης τραγουδίστριας και δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Κατερίνα Π.