Αναστασιάδης-Μπουλέ: νέος έρωτας στην πόλη;

30.07.2011
Και πάνω που όλα έμοιαζαν ήρεμα στα ειδύλλια τις showbiz μια είδηση-φωτιά έρχεται να κάψει τις ήδη πολύ καυτέ μας μέρες και νύχτες.

Και πάνω που όλα έμοιαζαν ήρεμα στα ειδύλλια τις showbiz μια είδηση-φωτιά έρχεται να κάψει τις ήδη πολύ καυτές μας μέρες και νύχτες. Τα μουσικά βραβεία Mad Awards έγιναν αφορμή για ένα νέο έρωτα να γεννηθεί όπως είδαμε στο star. Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ και τον Δήμο Αναστασιάδη που είχαν μοιραστεί τη σκηνή των βραβείων και σου λέει τους πήγαινε πολύ το σκηνικό και είπαν να μοιραστούν και τη ζωή!

Σέξι βλέμματα-φωτιά, χαδάκια, φιλάκια για τις ανάγκες του ντουέτου τους και αυτό θα πει η μουσική ενώνει τους ανθρώπους!

"Γίνεται παιχνίδι μεταξύ μας" είπε ο Δήμος Αναστασιάδης για το ντουετάκι και όπως φαίνεται ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε και εκτός μουσικών βραβείων!

Σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό "Must" εξάλλου η Νάντια δήλωσε εκτός των άλλων: δήλωσε πως "Είναι αστείο να νομίζουν ότι είμαι τέλεια", ενώ δήλωσε ότι ούτε στις σχέσεις της είναι έτσι: "Πουθενά δεν είμαι τέλεια. Στις σχέσεις δεν μπορείς να είσαι τέλειος, επειδή τα πράγματα καθορίζονται και από τους δύο, αλλά και επειδή τα πράγματα είναι πάντα ρευστά". Μπορεί τέλεια να μην είσαι κουκλίτσα, τώρα με τον Δήμο όμως όλα θα γίνουν τέλεια!

Μακάρι να είναι αλήθεια γιατί πραγματικά πολύ θα το χαρώ, μπας και της λυθούν της παρουσιάστριας οι απορίες γύρω από το σεξουαλικό!

Ελένη Αναστασάκη