Τα κουνελάκια υπερασπίζονται τον ανδρισμό του Χεφ

29.07.2011
Βαρύ το χτύπημα που δέχτηκε ο 85χρονος ιδρυτής του "Playboy" –και σίγουρα κάτω από τη ζώνη- αλλά ευτυχώς που έχει σημαντική βοήθεια καθώς περνά στην αντεπίθεση…


Βαρύ το χτύπημα που δέχτηκε ο 85χρονος ιδρυτής του "Playboy" –και σίγουρα κάτω από τη ζώνη- αλλά ευτυχώς που έχει σημαντική βοήθεια καθώς περνά στην αντεπίθεση…

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη στιγμή που η παρ' ολίγον σύζυγος του Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) άνοιξε το στοματάκι της κάνοντας τον "ρόμπα" ως προς τις επιδόσεις του στην κρεβατοκάμαρα και μερικές ακόμη απο τις γυναίκες που "κυκλοφορούν" πλάι του άρχισαν να ξεμυτίζουν προς υπεράσπισή του.

"Μόνο ένας κανόνας υπάρχει στο δωμάτιο του Χεφ και αυτός είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες", υποστηρίζει η Χιρόμι Οσίμα (Hiromi Oshima), Playmate για τον Ιούνιου του 2004, αποκαλύπτοντας ότι όπως έχει ακούσει από πολλά άλλα κορίτσια –γιατί η ίδια δεν έχει προσωπική εμπειρία- "περνάνε όλες πολύ καλά εκεί μέσα"!

Και ενώ διάφορα κουνελάκια προκύπτουν από παντού και υπερασπίζονται τον ανδρισμό του Χέφνερ με δηλώσεις όπως "Ο Χεφ είναι εραστής", ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris).

Η 25χρονη Playmate που παράτησε τον Χιου Χέφνερ τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά, την πρώτη μέρα που μπήκε στο μέγαρο του Playboy πριν από 2,5 χρόνια και κράτησε 2 δευτερόλεπτα!

Με δεδομένο ότι η οικονομική συμφωνία που είχε κάνει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της ήταν κάτι παραπάνω από ελκυστική -όπως παραδέχτηκε και η ίδια θα έπαιρνε $800.000 (€552.000) ως γαμήλιο δώρο αμέσως μετά την τελετή καθώς και $500.000 (€345.000) για κάθε χρόνο του γάμου τους- δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Έστω…

"Είμαι σίγουρη ότι έκαναν σεξ περισσότερες φορές και ότι δεν κράτησε μόνο δύο δευτερόλεπτα. Ο Χεφ έχει αδιαμφισβήτητα σεξουαλική ζωή", υποστηρίζει η Ντάνι Μάδερς (Dani Mathers) που εργάζεται για την Playboy TV, ενώ κατά γενική ομολογία, ο Χιου είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τους ανθρώπους που έχει γύρω του.

"Αυτό που έγινε με την Κρίσταλ είναι πραγματικά λυπηρό γιατί ο Χεφ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Φροντίζει τόσο πολύ όλους όσους είναι δίπλα του και όλες τις Playmates", τονίζει η Σάνα ΜακΛάφλιν (Shanna McLaughlin), η οποία εμφανίστηκε στο τεύχος Ιούλιος 2010, υπογραμμίζοντας πως "μερικά πράγματα πρέπει να μένουν ιδιωτικά ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, ιδιαίτερα ύστερα από έναν χωρισμό", -που υποτίθεται ότι ήταν και ιδιαίτερα φιλικός. Που να ήταν και εχθρικός, δηλαδή! Ούτε να το σκέφτεται ο Χιου, ο οποίος ήδη χαρακτήρισε ψέματα αυτά που του σούρνει η πρώην προστατευόμενή του.

Ζωή Κίττα