Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πάμε για το πέμπτο

29.07.2011
Καλά καλά δεν πρόλαβε να σαραντίσει η μικρή Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven) και το διάσημο ζευγάρι κάνει σχέδια για ακόμη έναν απόγονο.

Καλά καλά δεν πρόλαβε να σαραντίσει η μικρή Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven) και το διάσημο ζευγάρι κάνει σχέδια για ακόμη έναν απόγονο.

Μιλώντας στις κάμερες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) αποκάλυψε ότι με τη Βικτόρια (Victoria) ήθελαν πάντα μεγάλη οικογένεια και το "πέντε" ήταν ο ιδανικός αριθμός. Ό,τι πεις…

Τώρα και με την αριθμητική να το δει κανείς, η πρόσθεση "βγαίνει" μια χαρά. Αφού "δύο" οι γονείς και "πέντε" τα παιδιά, να το "τυχερό επτά" για την οικογένεια Μπέκαμ!

Κατά τα άλλα, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι του στοιχίζει κάθε στιγμή που περνά μακριά από τους δικούς του.

"Ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Είναι πολύ διαφορετικά να έχουμε ένα κοριτσάκι στο σπίτι. Είναι πολύ κομψή. Ακόμη και στον ύπνο της… κοιμάται με έναν πολύ κομψό τρόπο", καμάρωσε ο περήφανος μπαμπάς τονίζοντας πόσο απολαμβάνει την αγάπη που δείχνουν οι τρεις γιοι του για τη μικρή τους αδελφούλα.

Οι Μπέκαμ παντρεύτηκαν το 1999 και οι τρεις γιοι τους είναι ο 11χρονος Μπρούκλιν (Brooklyn), ο 8χρονος Ρόμεο (Romeo) και ο 5χρονος Κρουζ (Cruz).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου