Χώρισε και η Νίκι Χίλτον

29.07.2011
Ακολουθώντας τον "δρόμο" που χάραξε πρόσφατα η μεγαλύτερη αδελφή της, η 27χρονη κοσμική κληρονόμος είναι πλέον… εργένισσα.


Ακολουθώντας τον "δρόμο" που χάραξε πρόσφατα η μεγαλύτερη αδελφή της, η 27χρονη κοσμική κληρονόμος είναι πλέον… εργένισσα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Media Cover, η Νίκι Χίλτον (Nicky Hilton) και ο Ντέιβιντ Κάτζενμπεργκ (David Katzenberg) δεν είναι πια μαζί.

Η μικρή αδελφή της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και ο γιος ενός εκ των ιδιοκτητών της DreamWorks, Τζέφρι Κάτζνμπεργκ (Jeffrey Katzenberg) ήταν ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με πηγές ο χωρισμός τους έγινε σε ιδιαίτερα "φιλικό κλίμα" και προέκυψε καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο τους απομάκρυναν μοιραία.

Η Νίκι και ο Ντέιβιντ γνωρίστηκαν στην εφηβεία τους και η σχέση τους βασίζεται στη φιλία, οπότε και δεν θα φθαρεί ποτέ, λένε όσοι τους ξέρουν.

"Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ή κάποιο άλλο σκάνδαλο", διευκρινίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι απλά η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της. "Οι δυο τους συνεχίζουν να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλο", συμπληρώνουν.

Κατά τα άλλα, η Πάρις χώρισε πριν από λίγο καιρό τον τελευταίο –επίσημο- αγαπημένο της, Σάι Γουέιτς (Cy Waits) και έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του σκηνοθέτη των ταινιών "Hangover" και "Hangover 2", Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips).

Ζωή Κίττα