Ακρως καλοκαιρινό

25.07.2011
Τα τελευταία 11 χρόνια το Island έχει καθιερώσει στα μέσα του καλοκαιριού την κυκλοφορία του ομώνυμου CD του. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Island, Χρύσανθο Πανά, τα κομμάτια επιλέγονται τον χειμώνα πριν καν γίνουν επιτυχίες.

Τα τελευταία 11 χρόνια το Island έχει καθιερώσει στα μέσα του καλοκαιριού την κυκλοφορία του ομώνυμου CD του. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Island, Χρύσανθο Πανά, τα κομμάτια επιλέγονται τον χειμώνα πριν καν γίνουν επιτυχίες. Αλλα είναι περισσότερο και άλλα λιγότερο γνωστά, ενώ υπάρχουν και παλαιότερες επιτυχίες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται είτε στην αυθεντική εκτέλεση είτε σε remixes που συνθέτουν οι dj’s του Island.

Οι συγκεκριμένες συλλογές γίνονται στο τέλος συλλεκτικές. Η φετινή 11η διπλή συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τα early drinks (τα πιο ακουστικά) και τα late shots (τα χορευτικά), παρουσιάστηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, με επώνυμους καλεσμένους και αρκετό νεαρόκοσμο. Η βραδιά μεταξύ άλλων διέθετε ζωντανή εμφάνιση από τους The Secret, χορευτικά από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, όπου τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Assaad Georges Awad, στενός συνεργάτης της Lady Gaga, αλλά και δροσερά κοκτέιλ από τον διάσημο mixologist, Dr. Masso, που ήρθε ειδικά από το Λονδίνο.

Ιsland
Ηταν το 1989 όταν οι Χρύσανθος και Σπύρος Πανάς, ενώ ήταν ακόμη φοιτητές, ανέλαβαν το μπαράκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Η μεγάλη του επιτυχία τούς οδήγησε το 1994 στη δημιουργία του αγαπημένου μας Island στη Βάρκιζα.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ