Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

12.07.2011
Από μικρό, από τρελό κι από... παιγνίδι μαθαίνεις την αλήθεια. Και στην περίπτωση της Μαρίας Ηλιάκη φαίνεται ότι ισχύει το τελευταίο. Στο «Δέστε τους» και στη στήλη «Βρες ποιος είσαι» ο Νότης Χριστοδούλου ήταν στο σώμα της Ηλιάκη.

Από μικρό, από τρελό κι από... παιγνίδι μαθαίνεις την αλήθεια. Και στην περίπτωση της Μαρίας Ηλιάκη φαίνεται ότι ισχύει το τελευταίο. Στο «Δέστε τους» και στη στήλη «Βρες ποιος είσαι» ο Νότης Χριστοδούλου ήταν στο σώμα της Ηλιάκη. Οι υπόλοιποι τρεις προσπαθούσαν να δώσουν στοιχεία για να βρει ο Νότης περί ποίας πρόκειται, αλλά το στοιχείο το καλό το έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η νεαρή παρουσιάστρια, λοιπόν, άθελα ή όχι, αποκάλυψε (ως στοιχείο) ότι η παρουσιάστρια πρόκειται να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο! Και δεν είναι τόσο η αποκάλυψη που μας έκανε εντύπωση, όσο η αντίδραση της Ηλιάκη, η οποία όχι μόνο δεν διέψευσε την Καινούργιου, αλλά δεν αντέδρασε καν. Έμεινε ατάραχη με ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Η Ηλιάκη εδώ και λίγους μήνες έχει σχέση με επιχειρηματία και από την αρχή δεν έκρυψε τον έρωτα της. Μάλιστα, στο ραδιόφωνο, ο Μάκης Πουνέντης ουκ ολίγες φορές την πείραζε για τη σχέση της, ενώ πρόσφατα τής είχε κάνει πλάκα, λέγοντας ότι χώρισε.

Κάτι που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού το ζευγάρι όχι μόνο είναι ερωτευμένο, αλλά εκείνος συμπαραστάθηκε στη Μαρία στο πρόβλημα υγείας που είχε η μητέρα της. Γεγονός που τους έφερε ακόμη πιο κοντά και δυνάμωσε τη σχέση τους.