Τα νυχτοπερπατήματα Σκλεναρίκοβα - Χαριτάτου!!!

11.07.2011
Στην Ελλάδα βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Μάλιστα, η δίμετρη καλλονή ήρθε στη χώρα μας με «άγριες» διαθέσεις, αφού από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία της να το ρίξει στο φαΐ.

Στην Ελλάδα βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Μάλιστα, η δίμετρη καλλονή ήρθε στη χώρα μας με «άγριες» διαθέσεις, αφού από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία της να το ρίξει στο φαΐ. Κατά προτίμηση, αυτή να τρώει και το κυματάκι να σκάει στα μακριά πόδια της.

Και η επιθυμία της φρεσκοχωρισμένης Αντριάνα έγινε πραγματικότητα. Και μάντεψε ποιος την πραγματοποίησε... ο Σπύρος Χαριτάτος!!! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «10 με 1 Μαζί» πριν λίγους μήνες όταν εκείνη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή. Και μπορεί τότε με τις ερωτήσεις των Καραμεροχαριτάτων η Σκλεναρίκοβα να έδειχνε ενοχλημένη, τελικά η γνωριμία τους είχε αίσια κατάληξη.

Ο Χαριτάτος κέρδισε τη συμπάθεια της κι έτσι με το που ξαναήρθε στην Ελλάδα φρόντισε να ξαναβρεθούν. Τα τυχερά του επαγγέλματος. Οι δυο τους, λοιπόν, έφαγαν δίπλα στο κύμα και γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα που πολύ αρέσει στην πρώην κυρία Καρεμπέ. Αν ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, αφού εκείνη θα ήρθε για διακοπές, θα δείξει.