Ναταλία - Αθανασίου: Μηνύματα ενθουσιασμού στο Twitter!

04.07.2011
«Θέλει η Ναταλία να κρυφτεί και ο ενθουσιασμός δεν την αφήνει». Μη σου πω και ο έρωτας. Πήγε που λες ο Μάριος Αθανασίου καλεσμένος στο «Life ΣΚΑΙ» και δεν ξέρω πόσοι τον είδαν, όμως, η Ναταλία δεν έχασε ούτε λεπτό από την εκπομπή. Με δέος

«Θέλει η Ναταλία να κρυφτεί και ο ενθουσιασμός δεν την αφήνει». Μη σου πω και ο έρωτας. Πήγε που λες ο Μάριος Αθανασίου καλεσμένος στο «Life ΣΚΑΙ» και δεν ξέρω πόσοι τον είδαν, όμως, η Γερμανού δεν έχασε ούτε λεπτό από την εκπομπή. Με δέος και θαυμασμό παρακολουθούσε τον... φερόμενο ως νέο αγαπημένο της να μιλάει για την πολιτική επικαιρότητα, τα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα, τους «Αγανακτισμένους», την κρίση, τη σχέση με το γιο του και για το Life and style.

Δεν ξέρω πώς θα έβλεπες εσύ τον ηθοποιό, αλλά για τη Ναταλία ήταν κάτι σα... φιλόσοφος. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τα μηνύματα που ανέβαζε στο Twitter όσο προβαλλόταν η εκπομπή. «Όταν κάποιος ξέρει να σκέφτεται και να μιλάει σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το «star system» στη χώρα μας, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι εμείς το φτιάξαμε για να γίνονται εκπομπές γύρω από αυτό και να κυκλοφορούν κάποιες φυλλάδες. Απαξιωτικός, αλλά όχι για τη Ναταλία η οποία ένιωσε τον ενθουσιασμό της να φουντώνει... να φουντώνει όλο και πιο πολύ. Έτσι, του έστειλε μήνυμα again στο Twitter. (Πάνε οι εποχές που στέλναμε ένα μήνυμα στο κινητό ή παίρναμε τηλέφωνο. Τώρα στην... καμπάνα τα διαβάζουν και τα ακούνε όλοι). Τι του έγραψε; «Άλλους δέκα σαν εσένα να είχαμε, θα υπήρχε περισσότερο life και λιγότερο style». Ναι κρίμα να μην υπάρχει μια κόπια... Μάριου Αθανασίου!!!