Μακρόπουλος: Κρίση-μες αγωγές!

04.07.2011
To διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου και της εν διαστάσει συζύγου του σε νέα απίστευτα -κι όμως αληθινά-επεισόδια!

Σήμερα θα έμπαινε ένα τέλος στον γάμο, καθώς ήταν το δεύτερο δικαστήριο, όμως τελικά δεν μπήκε», δήλωσε την Τετάρτη η 45χρονη σύζυγος του τραγουδιστή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεοπτική εκπομπή, συνεχίζοντας λίγο αργότερα λέγοντας: «Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάναμε σε αυτό τα σημείο, περίμενα διαφορετικό αυτό το διαζύγιο.

Επειτα από κάθε μακροχρόνια σχέση, δεν είναι μόνο το δικό μας το περιστατικό, περνάς και δοκιμασίες και χαρές και εύκολα και δύσκολα». Το πρώην ζευγάρι, αν και αρχικά αποφάσισε να χωρίσει συναινετικά, πλέον έχει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα εντός των δικαστικών αιθουσών. Εκτός από την αίτηση του διαζυγίου, που θα συζητηθεί τον επόμενο Γενάρη, οι δύο πλευρές έχουν δύο ραντεβού στα δικαστήρια τις επόμενες εβδομάδες.

Το πρώτο αφορά τη διατροφή και το δεύτερο στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, Χρύσας Μακροπούλου, για συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του εν διαστάσει συζύγου της. Η 45χρονη ζητά διατροφή 3.770 ευρώ μηνιαίως, ποσό όμως που σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού του Νίκου Μακρόπουλου ο τραγουδιστής δεν δύναται να καταβάλει καθώς οι απολαβές του προσεγγίζουν τα 2.000 ευρώ!

«Κατά τη διάρκεια των 25 ετών που διήρκεσε αυτή η σχέση αποκτήσαμε μια τεράστια ακίνητη περιουσία, η οποία για φορολογικούς λόγους είχε μπει αποκλειστικά στο όνομα του συζύγου μου. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγός μου είχε και έχει μια μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με τις τράπεζες, με αποτέλεσμα πέραν κάποιων τραπεζικών λογαριασμών που εξυπηρετούσαν πάγιες εντολές τα χρήματα που αποκέρδαινε από την εργασία του να τα έχουμε σε μετρητά στο σπίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή διαζυγίου κ. Μακροπούλου και στη συνέχεια αναφέρεται στη φερόμενη -όπως η ίδια ισχυρίζεται- εξωσυζυγική σχέση του τραγουδιστή με την νεαρή συνάδελφό του, Γιούλη Τάσου. Η κ. Μακροπούλου έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα κατά του τραγουδιστή, αφού όπως ισχυρίστηκε σε κάθε τους συνάντηση απειλούσε τόσο εκείνη όσο και τη μητέρα της. Σύμφωνα με τη 45χρονη, ο Νίκος Μακρόπουλος ήταν πολλές φορές υβριστικός απέναντί της ενώ στην τελευταία τους συνάντηση απείλησε και τη μητέρα της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΙΝΑΚΗΣ