Χρηστίδου: "Έφαγε" πόρτα στο Σύνταγμα!

04.07.2011
Έξαλλη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είπε να πάρει την οικογένεια της και να πάει όπως όλος κόσμος στο Σύνταγμα με τους «αγανακτισμένους» και δεν την άφησαν. Μιλάμε έφαγε «πόρτα» από την πλατεία και την αποκάλυψη

Έξαλλη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είπε να πάρει την οικογένεια της και να πάει όπως όλος κόσμος στο Σύνταγμα με τους «αγανακτισμένους» και δεν την άφησαν. Μιλάμε έφαγε «πόρτα» από την πλατεία και την αποκάλυψη έκανε η ίδια (πού αλλού;) στο Twitter.

Είμαι πολύ υπέρ αυτού, αλλά τα πήρα άσχημα από συγκεκριμένα σχόλια» έγραψε η Σίσσυ και πρόσεξε πώς έχει η ιστορία. Σίσσυ, Μαραντίνης και υιός την περασμένη Κυριακή είπαν και αυτοί, όπως χιλιάδες Έλληνες να πάνε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν γιατί κάποιοι τους είδαν στραβά και ύποπτα για τους λόγους που βρίσκονταν εκεί. ««Προσπαθείς να εκφράσεις την αγανάκτησή σου και να στηρίξεις όλο αυτό, κάνοντας αυτό που μπορείς όχι ως επώνυμος αλλά ως πολίτης και ο άλλος σου αφαιρεί το δικαίωμα. Βλέπεις, υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά, με ένα βλέμμα του τύπου “κάνε μας τη χάρη, κούκλα μου. Τι ακριβώς ήρθες εδώ να μας το παίξεις;» έγραψε έξαλλη η Σίσσυ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος «επώνυμος» πηγαίνει στο Σύνταγμα και κάποιοι από τους «αγανακτισμένους» τους αποδοκιμάζουν. Και η Ελεονώρα Μελέτη είχε ανάλογο επεισόδιο, όταν μία "αγανακτισμένη" την κατηγόρησε ότι πήγε για δημόσιες σχέσεις