"Δεν ήμουν η μόνη γυναίκα στη ζωή του Χεφ". Σώπααα...

17.06.2011
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Η νύφη το' σκασε" με πρωταγωνιστές τον Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) και την αρραβωνιαστικιά του Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) έχουμε σήμερα


Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Η νύφη το' σκασε" με πρωταγωνιστές τον Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) και την αρραβωνιαστικιά του Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) έχουμε σήμερα.

Το 24χρονο κουνελάκι που άφησε τον 85χρονο ιδρυτή του Playboy στα κρύα του λουτρού 5 μέρες πριν από τον γάμο τους αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να εξηγήσει γιατί άλλαξε γνώμη. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

"Δν ήμουν η μόνη γυναίκα στη ζωή του Χεφ. Και δεν ένιωθα άνετα να το ξέρω αυτό και να προχωρήσω με τον γάμο. Ένας γάμος είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και η σχέση μας με τον Χεφ δεν ήταν τέτοια", εξήγησε η Κρίσταλ λίγο πριν ξεσπάσει σε κλάματα μετανιωμένη που απογοήτευσε (!) τόσους ανθρώπους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή "Entertainment Today" η νεαρή γυναίκα που θα γινόταν η τρίτη κυρία Χέφνερ αποκάλυψε τη στάση του Χιου μόλις έμαθε ότι έμενε… μπουκάλα.

"Ο Χεφ με στήριξε πολύ όταν του είπα ότι μάλλον ο γάμος δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. Μου είπε ότι έτσι και αλλιώς το έκανε μόνο και μόνο για μένα γιατί νόμιζε ότι αυτό ήθελα εγώ και έτσι καταλήξαμε σε μια κοινή απόφαση ότι μάλλον δεν ήταν η καλύτερη ιδέα για κανέναν από τους δύο", εξήγησε η Κρίσταλ συμπληρώνοντας ότι οι μέρες που ακολούθησαν την απόφασή της μόνο ήρεμες δεν είναι αφού μόνο και μόνο οι δικηγόροι που έπρεπε να συναντήσει για τα διαδικαστικά που τινάχτηκαν στον αέρα, την τρέλαναν.

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Και όλα σε κοινή θέα. Ο Χεφ είναι δημόσιο πρόσωπο και τα πάντα συνέβαιναν με πολύ πολύ κόσμο γύρω μας. Σκέψου ότι μου έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε 3 κάμερες και έναν φωτογράφο", συμπλήρωσε κάποια στιγμή της κουβέντας η Κρίσταλ Χάρις, η οποία παρόλο που θαμπώθηκε από τον εντυπωσιακό τρόπο ζωής στο μέγαρο του "Playboy" τελικά, δυόμιση χρόνιά μετά και μία ανάσα πριν από τον γάμο της με τον μέγα Χιου Χέφνερ κατάλαβε ότι τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελε.

Ο γάμος δεν έγινε αλλά ο γαμπρός έχει ήδη πληρώσει τη... νύφη, μεταδίδει το E! Online υπολογίζοντας ότι η όλη ιστορία πρέπει να κόστισε στον Χέφνερ περισσότερο από $250.000 (€176.000).

Χώρια η "ξεφτίλα" που έφαγε το μεγάλο αφεντικό όταν βρέθηκε με ένα ολόκληρο τεύχος του περιοδικού του αφιερωμένο στην πρώην αρραβωνιαστικιά του. Στο εξώφυλλο η Κρίσταλ Χάρις πόζαρε με όλα της τα κάλλη δίπλα από τον τίτλο "Γνωρίστε την κυρία Κρίσταλ Χέφνερ". Αμ δε…

Βέβαια, ο Χέφ είναι χρόνια στο κουρμπέτι και δεν… μασάει, ως φαίνεται. Επιστράτευσε όλο το χιούμορ του, λοιπόν και έβαλε όλο τον κόσμο στο Playboy να κολλάει στο κέντρο της φωτογραφίας αυτοκολλητάκια με το σλόγκαν "Η νύφη το' σκασε".

Και όχι μόνο αυτό αλλά άφησε και το "υπέρ άνω" σχολιάκι του στο Twitter: "Τα πρόσφατα γεγονότα απαιτούν ένα ειδικό στικεράκι στο τεύχος του Ιουλίου. Ζητήστε το στα περίπτερα", έγραψε ο Χεφ και έκανε και τη διαφήμισή του… Όχι που θα έσκαγε… Πάμε γι' άλλα!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου