Ποια "έφαγε" τον Γιάννη της Ελεονώρας οεο;

17.06.2011
"Τι, τι μπήκε ανάμεσα μας τι", λογικά αναρωτιέται μάταια την ώρα τούτη η Ελεονώρα Μελέτη που μάλλον έχει μάθει για το νέο έρωτα του πρώνη της Γιάννη! Αμ, έτσι εξηγείται και ο βήχας που είχε από το πρωί στην εκπομπή της και την ταλαιπωρούσε και έφτανε να βήχει σαν γέροντας!

"Τι, τι μπήκε ανάμεσα μας τι", λογικά αναρωτιέται μάταια την ώρα τούτη η Ελεονώρα Μελέτη που μάλλον έχει μάθει για το νέο έρωτα του πρώνη της Γιάννη! Αμ, έτσι εξηγείται και ο βήχας που είχε από το πρωί στην εκπομπή της και την ταλαιπωρούσε και έφτανε να βήχει σαν γέροντας!

Το θέμα αγάπη μου δεν είναι τι μπήκε ανάμεσα τους αλλά ποιά. Και επειδή παντού υπάρχει μια πέτρα του σκανδάλου, φαίνεται πως ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ, λίγους μήνες μετά το χωρισμό του από την Ελεονώρα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει τον απόλυτο έρωτα με την καινούργια του αγαπημένη.

Μετά από 3 χρόνια δεσμού με την Μελέτη, ο Γιάννης της ερωτεύτηκε την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Με μάτια γουρλωμένα είδα το ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Καφές με την Ελένη", όπου η σχεδιάστρια "Celia D" ή κατά κόσμον Σήλια και ο Γιάννης φαίνεται να ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα που άλλος σου λέει δεν έχει ματά υπάρξει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα, το νέο καυτό ζευγάρι- αν και προσπαθεί φιλότιμα να κρατήσει χαμηλό προφίλ, έχει σπιούνους κι εκεί που Γιάννης και Σήλια ταξίδευαν με προορισμό τη ρομαντική Σέριφο, τους είδε απλός κόσμος ανταλλάσσουν καυτά φιλάκια και να είναι όλο αγαπούλες κι αγκαλίτσες.

Επιστρέφοντας δε στην Αττική, έσπευσαν να δουν ταινία σε γνωστό εμπορικό κέντρο όπου κι εκεί, πολλά ζευγάρια μάτια τους είδαν να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλάκια και να μην τους καίγεται καρφάκι για τους γύρω τους και κάπως έτσι έγιναν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στην ταινία!

Και θα πεις τώρα, πως πέρασαν αρκετοί μήνες και πως φυσικό είναι και ο Γιάννης και η Ελεονώρα να προχωρήσουν στη ζωή τους. Εγώ πάλι θα σταθώ στην αιτία του χωρισμού γιατί σύμφωνα με τη Μελέτη, δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα αλλά η ρουτίνα και η συγκατοίκηση αποδείχτηκε η μαρμάγκα που έφαγε τη σχέση της.

Ψάχνοντας βέβαια το διαδίκτυο και πριν ανακοινώσει η Ελεονώρα το χωρισμό της στο προσωπικό της μπλογκ, θα δεις πως από τις 2 Μαρτίου το STAR ανέφερε πως η Ελεονώρα και ο Γιάννης είχαν αρχίσει να βγαίνουν χωριστά, και ότι εκείνη εθεάθη να τρώει με φίλες της ενώ εκείνος διασκέδαζε με την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη!

Τώρα ποιά είναι η Σήλια Δραγούνη: πρόκειται για γνωστή σχεδιάστρια μόδας που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, η οποία μέχρι πέρσι ήταν σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Ο Αργυρόπουλος δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Μπακοδήμου με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, υπήρξαν δημοσιεύματα για κρίση στο γάμο της σχεδιάστριας με τον επιχειρηματία. Βέβαια, μέχρι τον Μάρτιο, Δραγούνη και Αργυρόπουλος πόζαραν ευτυχισμένοι μαζί όπως στο event του αγώνα kick box του Μιχάλη Ζαμπίδη στις 13 Μαρτίου, όπου είχαν παραβρεθεί παρέα με την πρώην σύζυγο Μαρία Μπακοδήμου και τα παιδιά της! Πότε ήρθε ο χωρισμός και το κατά πόσον έπαιξε ρόλο η γνωριμία με το Γιάννη Ολζιερσκι παραμένει άγνωστο.

Τώρα αν η Νονώρα έχει μάθει τα νέα δεν το γνωρίζω. Θα σου θυμίσω πως όσο το Dancing with the stars εξελισσόταν, μάθαμε πως ένα βράδυ η Μελέτη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ μπροστά στον παρτενέρ της στο χορευτικό σόου, Ηλία Λαδά και πως εκείνος της είχε συμπαρασταθεί τα μάλα. Βρε λες να είχε μάθει τα μαντάτα της καινούργιας αγάπης που έκλεισε το μάτι στο γαλανομάτη Γιάννη;

Δες και το βίντεο για να μάθεις πώς στόλισε το Γιάννη της Ελεονώρας η παρέα του "Καφέ με την Ελένη:

Ελένη Αναστασάκη, Κατερίνα Πατούλια