Τζόρβας-Ατσιδάκου: βάζουν σήμερα την κουλούρα

17.06.2011
Σήμερα στις 19:30 το απόγευμα ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Σήμερα στις 19:30 το απόγευμα ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη και όλα είναι έτοιμα για την πιο λαμπερή στιγμή της ζωής τους!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος και η σέξι δικηγόρος είναι μαζί εδώ 6 χρόνια και η γνωριμία του έγινε όταν ο Τζόρβας βρέθηκε καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή και εκείνη έβγαζε εκεί το ψωμάκι της .

Το τελευταίο λοιπόν δίμηνο οι ετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα πήραν φωτιά και η νύφη όπως είδαμε στο Star έχει διαρρεύσει ότι έχει επιλέξει ρομαντικό νυφικό που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Αρχικά το ζευγάρι μπορεί να σκαφτόταν να κάνει το γάμο του στη Μονεμβασιά, το μέρος της νύφης και αγαπημένο προορισμό και των δυο, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να μην ταλαιπωρήσει τους δικούς του ανθρώπους τόσο.

Και πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι; Οι καλεσμένοι λοιπόν αγγίζουν τους 500 ενώ η δεξίωση του γάμου, μιας και είναι καλοκαιράκι θα γίνει σε παραλιακό μαγαζί στη Βάρκιζα ενώ το μακιγιάζ της νύφης θα επιμεληθεί ο διάσημος make up artist που έβαψε και την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Φρέντυ Καλομπράτσος και θα είναι σε απλούς φυσικούς τόνους !

Ο γαμπρός έχει επιλέξει ένα μαύρο-μπλε κοστούμι αφού και εκείνος ήθελε κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα σικάτο! Η ώρα η καλή λοιπόν, να ζήσουν τα παιδιά ευτυχισμένα!

Ελένη Αναστασάκη