Ακόμη μια ξεφτίλα για τον Χιου Χέφνερ

16.06.2011
Τέρμα δεν έχουν οι ντροπές για τον καημένο τον 85χρονο ιδρυτή του "Playboy". Δεν του έφτανε που η νύφη τον παράτησε πέντε μέρες πριν από τον γάμο, του άφησε και ένα ολόκληρο τεύχος με αφιέρωμα στην αφεντιά της αμανάτι!


Τέρμα δεν έχουν οι ντροπές για τον καημένο τον 85χρονο ιδρυτή του "Playboy". Δεν του έφτανε που η νύφη τον παράτησε πέντε μέρες πριν από τον γάμο, του άφησε και ένα ολόκληρο τεύχος με αφιέρωμα στην αφεντιά της αμανάτι!

Που να το φανταστεί ο Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) ότι θα έτρωγε τέτοιο ρεζιλίκι όταν αποφάσιζε το τρέχον τεύχος του περιοδικού του να είχε στο εξώφυλλο την Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) με τον εύλογο τίτλο "Γνωρίστε την κυρία Κρίσταλ Χέφνερ"; Στο κάτω κάτω τα πάντα ήταν προγραμματισμένα στην εντέλεια. Τα πάντα εκτός από την πραγματική βούληση της νύφης.

Όπως μάθαμε χθες, το 24χρονο κουνελάκι που επρόκειτο να γίνει η τρίτη σύζυγος του Χεφ το Σάββατο αποφάσισε τελευταία στιγμή ότι δεν τον ήθελε αυτό τον τρόπο ζωής και την… έκανε!

Ο Χέφνερ βέβαια, αφού πρώτα επιβεβαίωσε το συμβάν μέσω της σελίδας του στο Twitter, έπρεπε να αποφασίσει τι θα κάνει με το περιοδικό του.

Και καλά, μπορεί να του ήρθε η κεραμίδα του ερωτοχτυπημένου Χιου, που για να αποφασίσει να παντρευτεί ξανά στα 85α του χρόνια είναι σίγουρο ότι την αγάπησε πραγματικά την Κρίσταλ, αλλά είναι "παλιά καραβάνα" και τελικά… δεν μασάει.

Επιστράτευσε όλο το χιούμορ του, λοιπόν και έβαλε όλο τον κόσμο στο Playboy να κολλάει επάνω στο τίτλο που αφορά την πρώην αρραβωνιαστικιά του αυτοκολλητάκια με το σλόγκαν "Η νύφη το' σκασε".

Και όχι μόνο αυτό αλλά άφησε και το "υπέρ άνω" σχολιάκι του στο Twitter: "Τα πρόσφατα γεγονότα απαιτούν ένα ειδικό στικεράκι στο τεύχος του Ιουλίου. Ζητήστε το στα περίπτερα", έγραψε ο Χεφ και έκανε και τη διαφήμισή του… Όχι που θα έσκαγε…

Στο μεταξύ και ενώ οι φήμες θέλουν την σκανταλιάρα Κρίσταλ να έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του γιου του διάσημου τηλεοπτικού –και πολυεκατομμυριούχου- ψυχολόγου Δρ. Φιλ, η ίδια μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest).

"Είμαι μια χαρά. Ματαίωσα τον γάμο γιατί δεν πίστευα ότι ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Ήταν όμως μια αμοιβαία απόφαση του Χεφ και δική μου. Δεν μαλώσαμε. Καθίσαμε και το συζητήσαμε. Απλά αναρωτηθήκαμε: 'Γιατί το κάνουμε αυτό;'", ομολόγησε η Χάρις συμπληρώνοντας ότι εδώ και αρκετό καιρό είχε χάσει την ηρεμία της και δεν ένιωθε ότι ήταν δίκαιη απέναντι στον αρραβωνιαστικό της. Και μετά το έστρωσε το θέμα... Έστω…

Ζωή Κίττα