Ελένη - Ματέο: Θέλουν να αποκτήσουν παιδί;

11.05.2011
Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν φήμες και δημοσιεύματα για επικείμενη εγκυμοσύνη. Τι κι αν η Ελένη δε παντρεύτηκε

Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν φήμες και δημοσιεύματα για επικείμενη εγκυμοσύνη. Τι κι αν η Ελένη δε παντρεύτηκε ποτέ; Τι κι αν κατηγορηματικά δηλώνει ότι δε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Παραβλέπουμε το κομμάτι αυτό και πάμε απευθείας στο μωρό.

Εξάλλου, πολλά σύγχρονα ζευγάρια κάνουν παιδί άνευ γάμου. Και η Ελένη φαίνεται ότι άφησε στην μπάντα τις παραδόσεις που πιστά τηρούσε τα προηγούμενα χρόνια κι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί με τον Ματέο. Αυτό, δηλαδή, υποστηρίζει δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, σύμφωνα με το οποίο το ζεύγος πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε διαγνωστικό κέντρο των βορείων προαστίων για προγεννητικό έλεγχο.

Η περίπτωση να πήγαν εκεί για οποιοδήποτε άλλο έλεγχο, μάλλον δεν παίζει, αφού το δημοσίευμα επιμένει και λέει ότι Ελένη και Ματέο έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι οκ και χωρίς άγχος να… μπουμπουνίσουν τον καρπό του έρωτά τους. Το δημοσίευα λέει επίσης ότι η ηλικία και των δύο (είναι 42 ετών) ήταν ένας λόγος παραπάνω για να κάνουν τον έλεγχο. Τώρα, αν ισχύουν όλα αυτά, θα δείξει τα μέλλον. Όπως καλή ώρα έγινε με τον «γάμο».

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι οι σπόντες και οι αναφορές της Ελένης σε εγκυμοσύνες, γέννες και τα συχνά θέματα για νεογέννητα στην εκπομπή της, όπως επίσης και η πρόσφατη διαπίστωση της (με ανακούφιση θα λέγαμε) ότι πλέον μία γυναίκα μπορεί να γεννήσει και μετά τα 40, δίνουν τροφή για φήμες…