Αυτό το «Dancing» ποιος star θα το πάρει;

09.05.2011
Το θέλει η Νάντια Μπουλέ, γυαλίζει το μάτι της Καλογρίδη, προσπαθεί η Ηλιάδη, τσαντίζεται ο Γερολυμάτος επειδή είναι «όλοι αγχωμένοι για τη βαθμολογία και δεν το χαίρονται»!

Αυτός βέβαια ήταν ένας πλάγιος τρόπος για να πει ο «καλοβαλμένος» τραγουδιστής του show ότι εκεί στα Σπάτα σφάζονται στην ποδιά της κριτικής επιτροπής παλικάρια! Καθένας από αυτούς που συμμετέχουν, έχει φύγει από τον προσωπικό πλανήτη του (θέατρο-εκπομπή-πιστολάκια-πίστα-πισίνα-γήπεδο), κάποιοι μάλιστα και σε επαγγελματική απόγνωση και έχουν προσγειωθεί ως κοινοί θνητοί στη Γη του Τάνγκο, της Ρούμπας και της Σάμπας! Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στα παρασκήνια δεν είναι όπως ακριβώς θέλουν να δείχνουν οι επίδοξοι χορευτές μπροστά στις κάμερες. Τα χαμόγελα, οι εναγκαλισμοί και οι συνεχείς φιλοφρονήσεις λαμβάνουν χώρα όταν η κάμερα είναι σε λειτουργία, ενώ κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων ωρών τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Παράδειγμα; Το να μη μιλιέσαι στο green room με κανέναν και όταν η κάμερα δείχνει τη Μαρία Συνατσάκη να χαμογελάς επαγγελματικά χειροκροτώντας την επίσης ξανθιά συνάδελφο που έθαβες χωρίς έλεος δύο λεπτά πριν! Ή το να υποδύεσαι σε όλη τη διάρκεια της (φιλανθρωπικής) σου παρουσίας την ψυχή της παρέας και στο τέλος να κάνεις τσαμπουκά σε έναν άνθρωπο της παραγωγής, ο οποίος τόλμησε να σου μιλήσει στην προτελευταία πρόβα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων! Δεν είναι ωραίο επίσης να κάνεις όλο τον χαβαλέ, να σε έχει πιστέψει το κοινό και να γελάει μαζί σου και να κάνεις... ρόμπα (από τα νεύρα σου) την ντάμα σου αναγκάζοντάς τη να φύγει κλαίγοντας από την πρόβα! Πάλι καλά που υπάρχει και... ο πολυσυζητημένος «κουμπαράς» της Ναταλίας Δραγούμη για να ξεχνάμε την οικονομική κρίση με το «Dancing» και με το κέρμα (1 ή 2 ευρώ;) που δεν έπεσε ποτέ από τον... ποπό της την ώρα που εκτελούσε τις ανορθόδοξες μεθόδους του χορογράφου της, Uri Dimitrov! Αν έπρεπε πάντως να δούμε ποιος είναι ο «πιο καλός ο μαθητής», θα λέγαμε ότι το γκανιάν είναι η κ. Μελέτη, την οποία επιβραβεύει η επιτροπή και το κοινό.Από κει και πέρα, ο Αργύρης Αγγέλου είναι το χρυσό αουτσάιντερ και ο Τρύφωνας Σαμαράς θα μπορούσε να αποτελέσει την έκπληξη, αφού αρέσουν στον κόσμο τα σουρεαλιστικά καμώματά του (κι όσο ο Γιάννης Λάτσιος θα του βάζει 5, τόσο το κοινό θα τον κρατάει μέσα για να χορεύει μπουσουλώντας).

Η Αγγελική Ηλιάδη και η Νατάσσα Καλογρίδη είναι δύο παρουσίες που θέλει πολύ το αντρικό κοινό για να παίρνει το μάτι του, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και η Κυριακή δεν έχει ποδόσφαιρο, ενώ η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί γενικότερα να είναι σέξι, να ιντριγκάρει με τους χορούς «που είναι αισθησιακοί και έρχονται με τον χορευτή της σωματικώς πολύ κοντά» και όπως φαίνεται έχει κερδίσει την ψήφο κάποιων εκλεκτών τηλεθεατών όπως του κ. Αρναούτογλου!

Ο Μαρτάκης είναι χαλαρός και είναι το καλό παιδί του «Dancing» αποφεύγοντας να εμπλακεί σε κόντρες και ίντριγκες! Τελικά τι να πει κανείς; Το κλισέ που λένε όλοι όσοι συμμετέχουν, ότι «το αποτέλεσμα το ορίζει τελικά ο κόσμος», οπότε στη βαθμολογία να αλλάζουμε κανάλι!

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ