Μενεγάκη: "Μαμά σ’ αγαπώ, πώς μ’ αντέχεις ακόμα;"

06.05.2011
Η Ελένη Μενεγάκη υπεραγαπά τη μανούλα της και επειδή κανείς άλλος δεν …αγάπησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη, δε μπορούσε παρά να το δηλώσει στην εκπομπούλα της.

Η Ελένη Μενεγάκη υπεραγαπά τη μανούλα της και επειδή κανείς άλλος δεν …αγάπησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη, δε μπορούσε παρά να το δηλώσει στην εκπομπούλα της. Ήταν λοιπόν να μη δει το αφιέρωμα στη γιορτή της μητέρας, και το εθνικό μας Λενάκι συγκινήθηκε ξανά!

Σκεπτόμενη λοιπόν, όλες τις αγωνίες της μανούλας της αναφώνησε: "Μαμά σ΄αγαπώ. Πως μ΄αντέχεις ακόμα;"και κοίταξε όλο νόημα την κάμερα σαν να ήταν όντως εκεί η μαμά της.

Και συνέχισε το παραλήρημα λέγοντας: "Ανά δεκαετία ησυχάζεις λίγο και μετά ξανά προς το πρόβλημα τραβάς", τραβάς τραβάς όπως πάει και ο ρυθμός. Έτσι είναι Ελενάκι μου, αυτό θα πει μάνα και το ξέρεις και εσύ πολύ καλά!

Όπως φαίνεται η εθνική μας παρουσιάστρια, αναφερόταν στο χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο που όσο να πεις έχει στοιχίσει και στη μανούλα της. Τώρα όμως που υπάρχει ο Ματέο και βλέπει την κορούλα της έτσι απαστράπτουσα δεν έχει λόγο να σκάει η μανούλα για την κορούλα της που είναι πρώτες φιλενάδες ( πάνε μαζί για ψώνια, για καφέ ακόμη και διακοπές). Γι ’αυτό και η Μενεγάκη κατέληξε: "Καλά που υπάρχεις"!

Ελένη Αναστασάκη