Χαζομπαμπάς στα 51 ο Μπράιαν Άνταμς

06.05.2011
Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά ήρθε. Στα 51 του χρόνια, ο διάσημος ρόκερ καλωσόρισε το πρώτο του παιδί.


Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά ήρθε. Στα 51 του χρόνια, ο διάσημος ρόκερ καλωσόρισε το πρώτο του παιδί.

Όπως ανακοίνωσε –αν και κάπως καθυστερημένα- ο εκπρόσωπός του σήμερα, η κορούλα του Μπράιαν Άνταμς (Bryan Adams) γεννήθηκε λίγο πριν από το Πάσχα.

"Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι στις 22 Απριλίου γεννήθηκε η Μιραμπέλα Μπάνι (Mirabella Bunny)", έγραφε στη λιτή ανακοίνωση.

"Έφτασε όπως όλα τα καλά πασχαλιάτικα λαγουδάκια τη Μεγάλη Παρασκευή", συμπλήρωσε ο ίδιος ο περήφανος μπαμπάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές τους, ενημέρωσε ότι μαμά και κόρη "χαίρουν άκρας υγείας"

Μαμά του παιδιού είναι η σύντροφος και προσωπική βοηθός του, Αλίσια Γκριμάλντι (Alicia Grimaldi), με την οποία ο Άνταμς έχει συν-ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του, The Bryan Admas Foundation.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη είχε δώσει ο ίδιος ο τραγουδιστής τον Μάρτιο και μάλιστα με πολύ χιούμορ: "Η Αλίσια Γκριμάλντι και εγώ περιμένουμε παιδί. Με βοήθησε να ξεκινήσω το ίδρυμά μου πριν από χρόνια και τώρα φαίνεται ότι θα στήσει και την οικογένειά μου". Να τους ζήσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τραγούδι "Heaven" ("Παράδεισος") μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Μπράιαν Άνταμς.

Ζωή Κίττα