Κόρτνεϊ Κόξ - Μπραντ Πιτ: μαζί σε δείπνο

06.05.2011
Προγραμματισμένη ή τυχαία η συνάντηση της κολλητής φίλης και του πρώην συζύγου της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston);


Προγραμματισμένη ή τυχαία η συνάντηση της κολλητής φίλης και του πρώην συζύγου της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston);

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ήταν δύο από τους 12 συνολικά καλεσμένους της μάνατζερ Σίνθια Πετ-Ντάντε (Cynthia Pett-Dante) η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στο εστιατόριο "Beso" –το οποίο παρεμπιπτόντως ανήκει στην Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria).

"Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν όταν χαιρετήθηκαν και μίλησαν αρκετά μεταξύ τους", αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, παρά το γεγονός ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν κάθισαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι.

"Έδειχναν και οι δύο χαρούμενοι και χαλαροί. Άνετοι μεταξύ τους. Χαμογελούσαν όλη την ώρα και δεν έδειχναν σε καμία περίπτωση αμήχανοι", συνεχίζουν οι μαρτυρίες.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Πιτ υπήρξε παντρεμένος με την Άνιστον για πέντε χρόνια πριν χωρίσουν το 2005, οπότε είχε έρθει και πολύ κοντά με την Κοξ, η οποία ήταν και παραμένει κολλητή της.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της σειράς "Τα φιλαράκια", όπου ο Πιτ έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον πέρασμα. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του 2001, ο 47χρονος σταρ παίζει τον Γουίλ Κόλμπερτ, έναν πρώην συμμαθητή της Ρέιτσελ, στον οποίο προφανώς εκείνη είχε φερθεί πολύ άσχημα παλιότερα, γεγονός που εκείνος, όπως φαίνεται δεν ξεπέρασε ποτέ.

Ζωή Κίττα