Ο Τσαλίκης έφυγε από το "Δέστε τους" & κάνει θραύση

06.05.2011
Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις!

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις! Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή "Δέστε τους" εξηγεί γιατί όλα πάνε καλύτερα τόσο στην εκπομπή όσο και στον ίδιο: Τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφυγα από το "Δέστε τους", μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ καλύτερη η εκπομπή χωρίς εμένα» και συνεχίζει: "Ουσιαστικά εγώ πέρυσι σε αυτή την παρέα ήμουν ξένο σώμα. Δεν κολλήσαμε σαν χημεία. Φέτος τα παιδιά κάνουν καλύτερη εκπομπή χωρίς εμένα και είμαι και εγώ καλύτερα χωρίς τα παιδιά. Φέτος χωρίς το “Δέστε τους”, έκανα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχω κάνει τα τελευταία 5-6 χρόνια στη νύχτα". Για τέτοιο σουξέ μιλάμε...

Και γιατί έγινε αυτό και δεν "έδεσε" το γλυκό; Μήπως υπήρχε κάποια κόντρα μεταξύ τους; "Δεν υπήρχε κόντρα, αλλά με μερικούς ανθρώπους απλά δεν συνεννοείσαι. Έχεις άλλο όραμα άλλα πράγματα στο μυαλό σου και ο άλλος έχει άλλα. Η χημεία είναι κάτι μαγικό. Η κάθεται ή δεν κάθεται. Σε μας δεν έκατσε".

Μήπως το ότι η σχέση Ηλιάκη-Μουτσινά δεν άφηνε έναν "ξένο" να μπει ανάμεσα τους έπαιξε και αυτή το ρόλο της; "Τα παιδιά ήταν φίλοι, γνωρίζονταν περισσότερα χρόνια μεταξύ τους. Δεν κολλήσαμε. Άρα η παρουσία μου ήταν ένα εμπόδιο στα παιδιά να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Ίσως και εγώ αν έπαιρνα τους φίλους μου να κάνουμε μια εκπομπή, να λειτουργούσε. Να πήγαινε καλύτερα", δήλωσε ο Τσαλίκης και δε μας άφησε περιθώρια να ρωτήσουμε τίποτε άλλο. Τελικά το να υπάρχει το κατάλληλο δέσιμο μεταξύ μιας τηλεοπτικής παρέας όπως φαίνεται είναι το παν!

Ελένη Αναστασάκη