Έγινε μαμά η Ρουμπέση!

07.05.2011
Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της Δήμητρας Ρουμπέση, η οποία φέτος απέχει από την τηλεόραση και από κάθε κοσμική και δημόσια δραστηριότητα. Και τώρα μας κάνει την μεγάλη surprise, αφού μαθαίνουμε

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της Δήμητρας Ρουμπέση, η οποία φέτος απέχει από την τηλεόραση και από κάθε κοσμική και δημόσια δραστηριότητα. Και τώρα μας κάνει την μεγάλη surprise, αφού μαθαίνουμε ότι η τέως σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου το πρωί της Παρασκευής έγινε μανούλα!!! Ω ναι.

Η Ρουμπέση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και είναι καρπός του έρωτα της με επιχειρηματία. Η Δήμητρα μετά τον χωρισμό της με τον Ανδρέα και τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε αυτός στα τηλεοπτικά παραθύρια με κατηγορίες για τρίτα πρόσωπα και άλλα πολλά, αυτή τη φορά κράτησε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλά και μακριά από την Αθήνα, αφού διαβάσαμε ότι με το νέο της αγαπημένο ζουν εκτός Αθηνών. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση της που επισφραγίστηκε με τον ερχομό ενός παιδιού, δεν ξέρουμε. Πάντως, ο έρωτας στη ζωή της ήρθε πολύ καιρό μετά τον χωρισμό με τον Μικρούτσικο.