Ο ηλεκτρολόγος που κουτούπωσε η Άνιστον

05.05.2011
"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο" και αυτό ισχύει για όλους. Ακόμη και για τους σταρ του Χόλιγουντ. Ή μάλλον… για αυτούς ακόμη περισσότερο.


"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο" και αυτό ισχύει για όλους. Ακόμη και για τους σταρ του Χόλιγουντ. Ή μάλλον… για αυτούς ακόμη περισσότερο.

Ο Μπράιαν Μπούμα (Brian Bouma) είναι ηλεκτρολόγος και το 2008 εργάστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Η αγάπη θέλει τον χρόνο της" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί), που έγιναν στον Καναδά.

Πρωταγωνιστές της ταινίας ο Άαρον Έκχαρτ (Aaron Ekhart) και, φυσικά, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Με μία έντονη διάθεση αξιολόγησης ο 40χρονος τεχνικός, εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες και αποκάλυψε την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχε με την 42χρονη ηθοποιό.

"Ως ηλεκτρολόγος στα σετ, μαθαίνεις ότι δεν πλησιάζεις ποτέ τα ταλέντα. Όμως, ήταν εκείνη που πλησίασε εμένα", εξομολογήθηκε ο Μπούμα μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Star".

"Βρέθηκα στα γυρίσματα μόνο για επτά ώρες, αλλά ήταν αρκετές. Από το πρώτο 'γεια' με είχε του χεριού της. Ήμουν καψούρης μαζί της. Δεν γινόταν και διαφορετικά. Η Τζένιφερ με είχε τρελάνει", συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Μπούμα, συμπληρώνοντας ότι η Άνιστον τον προσκάλεσε να πάει μαζί της στο Λος Άντζελες για 10 μέρες.

Εννοείται φυσικά ότι εκείνος πήγε και μάλιστα τη συνόδεψε και σε ένα πάρτι που έκανε η κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Σχετικά με τη μαζεμένη, σχεδόν μοναχική, εικόνα που έχει ο περισσότερος κόσμος για την Άνιστον, ο Μπούμα είναι κάθετος: "Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η Τζεν δεν είναι καθόλου μοναχική, όπως νομίζει ο περισσότερος κόσμος. Αντίθετα…."

Και αν αναρωτιέστε γιατί χάλασε αυτός ο δεσμός, ο Μπράιαν κράτησε το καλύτερο για το τέλος: "Μου είπε ότι ήμουν 'υπερβολικά αγνός'", αποκάλυψε ο Μπούμα, εξηγώντας ότι η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ τον χώρισε λέγοντάς του ότι προτιμά τα πιο κακά αγόρια. Ο ίδιος πάντως, δεν της κρατά καμία κακία… (Αυτό του έλειπε!)

Κατά τα άλλα, οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ ξανά στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) δεν επιβεβαιώνονται.

Ζωή Κίττα