Τίτλοι τέλους για Βίσση - Ρέμο;

05.05.2011
«Τώρα οι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα...». Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο να χολοσκάσουμε πρώτα. Για το γεγονός ότι μία μακροχρόνια και δυνατή φιλία της showbiz έριξε τίτλους τέλους ή ότι η ιδέα να δούμε επιτέλους μαζί

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο να χολοσκάσουμε πρώτα. Για το γεγονός ότι μία μακροχρόνια και δυνατή φιλία της showbiz έριξε τίτλους τέλους ή ότι η ιδέα να δούμε επιτέλους μαζί επί σκηνής την Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, ναυαγεί οριστικά; Βάλθηκε το Ciao να μας μαυρίσει την ψυχή, αφού δημοσίευμα του εν λόγω περιοδικού αποκαλύπτει ότι οι δύο αοιδοί και φίλοι δεν μιλάνε πια....

Τσακώθηκαν άγρια και πλέον δεν θέλει να δει ο ένας τον άλλον. Τι κι αν είναι χρόνια φιλαράκια; Τι κι αν η Βίσση φέτος ήταν μόνιμος θαμώνας στου Ρέμου; Τι κι αν «επισφράγιζαν» δημοσίως τη φιλία τους με φιλιά στο στόμα; Μόλις μπήκε το business στη μέση, πάνε φιλίες, φιλιά και όλα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άγριος καβγάς τους έγινε πάνω στις συζητήσεις για την επικείμενη συνεργασία τους τον επόμενο χειμώνα.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν δώσει τα χέρια για να εμφανιστούν μαζί, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητήσουν τις λεπτομέρειες... μπουρλότοοοο! Η Βίσση ως «απόλυτη» και παλιά ήθελε να κλείνει εκείνη το πρόγραμμα, ενώ ο Ρέμος ως πετυχημένος (ειδικά φέτος που έσκισε) ήθελε να το κλείνει εκείνος. Κανείς τους δεν υποχωρούσε (ούτε για τα μάτια και τα φιλιά της φιλίας τους) και κουβέντα στην κουβέντα ήρθε η έκρηξη.

Αντάλλαξαν σκληρά λόγια και τα πάντα τέλος... Ακόμη και η φιλία! Άσε και θα με πάρουν τα κλάματα. Δε μένει, βέβαια, να δούμε αν η παραπάνω ιστορία αποδειχθεί αληθινή ή... σενάριο επιστημονικής φαντασίας.