Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Στα δικαστήρια για το παιδί!

05.05.2011
Στα δικαστήρια θα βρεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Βασιλειάδης για τον 3χρονο γιο τους. Ο επιχειρηματίας δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού

Στα δικαστήρια θα βρεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Βασιλειάδης για τον 3χρονο γιο τους. Ο επιχειρηματίας δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού και το πρώην ζευγάρι γι ακόμη μία φορά θα αναζητήσει τη λύση στα δικαστήρια.

Την πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωποι για το θέμα της επιμέλειας ήταν τον Μάιο του 2010, όπου η πρώτη προσωρινή απόφαση έδινε την επιμέλεια στην Κοκκίνου. Ένα μήνα αργότερα συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια και μπορεί οι ίδιοι να μη θέλουν να δείξουν στο παιδί ότι δεν έχουν καλές σχέσεις, η μεταξύ τους διαμάχη και η έντονη διαφωνία ήταν εμφανής.

Εξάλλου, το θέμα της επιμέλειας δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί το πρώην ζεύγος και που καθυστερεί την έκδοση του διαζυγίου τους. Σύμφωνα με το περιοδικό People, αν κι έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου από πέρυσι τον Απρίλιο, αυτό θα αργήσει πολύ να βγει αφού δεν είναι συναινετικό. Γιατί δεν τους χωρίζει μόνο η επιμέλεια του παιδιού, αλλά και το οικονομικό σκέλος.

Κοκκίνου και Βασιλειάδης δεν τα βρίσκουν στο μοίρασμα της περιουσίας και όπως λέει πηγή από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό, μέχρι να βγει το διαζύγιο (κι επίσημα) θα συναντηθούν πολλές φορές ακόμη στις αίθουσες των δικαστηρίων. Εξάλλου, όπως παρατηρεί η πηγή, δεν αποκλείεται το διαζύγιο να βγει ακόμη και σε τρία χρόνια! Πάντως, η επόμενη δικαστική τους συνάντηση θα είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου θα συζητηθούν επιμέλεια παιδιού και οικονομικές εκκρεμότητες.