Ελένη: Ζήτησε δημόσια συγνώμη ελέω... Star!

13.04.2011
Ένα ρεπορτάζ του Star, ανάγκασε την Ελένη να ζητήσει δημοσίως συγνώμη. Αλλά και να την κάνει έξαλλη, αφού ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων υποστήριζε ότι η παρουσιάστρια αποκάλεσε «νούμερα» όσους celebrities συμμετέχουν στο Dancing with the stars.

Ένα ρεπορτάζ του Star, ανάγκασε την Ελένη Μενεγάκη να ζητήσει δημοσίως συγνώμη. Αλλά και να την κάνει έξαλλη, αφού ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων υποστήριζε ότι η παρουσιάστρια αποκάλεσε «νούμερα» όσους celebrities συμμετέχουν στο Dancing with the stars. Μάλιστα, φιλοξένησαν και αντιδράσεις των ενδιαφερομένων, όπως του Κώστα Μαρτάκη καλή ώρα, ο οποίος έμεινε... παγωτό από τον χαρακτηρισμό.

Αλλά ο έρμος ο αοιδός αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, δήλωσε σεμνά και ταπεινά ότι την Ελένη την αγαπά και ότι τον έχει βοηθήσει τα μάλα στην καριέρα του. Προφανώς, η Μενεγάκη είδε την αντίδραση του Μαρτάκη και ήρθε κι έγινε έξαλλη με το κανάλι, αφού ουδέποτε αποκάλεσε «νούμερα» τους stars του Dancing.

Μάλιστα, από τις ελάχιστες φορές στην πολυετή καριέρα της, η Μενεγάκη από το βήμα της εκπομπής της αναφέρθηκε στο θέμα κι έσπευσε να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Έπαιξε απόσπασμα από τις επίμαχες δηλώσεις και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είπε το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Αντίθετα, εξήγησε ότι η ίδια δεν θα δεχόταν να πάει στο show και να την έλεγαν «νούμερο» οι κριτές, όπως κάνουν στο εξωτερικό.

Αφού έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις, ζήτησε συγνώμη ειδικά από τον Μαρτάκη (που η αντίδραση του ήταν... μαχαιριά στην καρδιά της Ελένης), αλλά και από τους υπόλοιπους παίκτες. Όσο για το Star και το θέμα που δημιουργήθηκε; Απέδωσε το γεγονός σε... παρερμηνεία και όχι ότι έγινε επίτηδες επειδή έχουν κάποια εμμονή μαζί της. Πολύ cool βρίσκω την αντίδραση της, θα έλεγα.