Χωρίζουν Αϊβάζης-Κορινθίου; Τι λέει ο ηθοποιός...

13.04.2011
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών που θέλουν τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους και μάλιστα να είναι κοντά στον χωρισμό! Λίγους μήνες μετά το γάμο τους

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών που θέλουν τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους και μάλιστα να είναι κοντά στον χωρισμό! Λίγους μήνες μετά το γάμο τους κι ενώ όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Κάτι άλλωστε που οι ίδιοι φροντίζουν να επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία.

Μέσα λοιπόν σ εαυτό το όργιο φημών για χωρισμό, ο Αϊβάζης μιλάει στην κάμερα του Super Star, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει στο τριπάκι αυτό και να απαντά κάθε φορά τι κάνει μέσα στην οικογένεια του, αν είναι καλά ή όχι. «Ο καθένας μπορεί να γράψει ό, τι θέλει. Αρκεί να μην προσβάλει τον άλλο» και συμπληρώνει ότι αυτή τη στιγμή η κόρη τους Ισμήνη είναι πάνω απ’ όλα.

«Δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να έρθει το παιδί μου όταν θα έχει μεγαλώσει και να μου πει “πατέρα, τι έγινε; Αληθεύει αυτό;» καταλήγει.