Καρβέλας: Αγωνία για την ασφάλεια της Αννίτας;

13.04.2011
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό η Αννίτα Πάνια περνάει δύσκολες στιγμές, αφού Αλβανός κρατούμενος απειλεί τη ζωή της. Ο εν λόγω κρατούμενος δεν γνωρίζει προσωπικά την Αννίτα, όμως, βρήκε το τηλέφωνο της, επικοινώνησε μαζί της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό η Αννίτα Πάνια περνάει δύσκολες στιγμές, αφού Αλβανός κρατούμενος απειλεί τη ζωή της. Ο εν λόγω κρατούμενος δεν γνωρίζει προσωπικά την Αννίτα, όμως, βρήκε το τηλέφωνο της, επικοινώνησε μαζί της κι αφού της απαίτησε οικονομική ενίσχυση κι εκείνη αρνήθηκε, άρχισε τις απειλές εναντίον της.

Ο Αλβανός έχει γίνει εφιάλτης τόσο για την Πάνια, όσο και για το Νίκο Καρβέλα, ο οποίος ανησυχεί πολύ για την οικογένεια του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τις προάλλες το ζευγάρι συναντήθηκε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων με τον υπαρχηγό της αστυνομίας, Ιωάννη Ραχωβίτσα (τους δύο άνδρες συνδέει φιλία χρόνων) και συζήτησαν αποκλειστικά για το θέμα αυτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πελάτες του μαγαζιού άκουσαν έκπληκτοι τον Καρβέλα να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος στον Ιωάννη Ραχωβίτσα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ελπίζει να μη συμβεί κάτι στην οικογένεια του, διότι διαφορετικά θα έχουν να κάνουν μαζί του. Εκείνος τον καθησύχασε διαβεβαιώνοντας και τους δύο ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται.