Ο Σαρτίνι στο πλευρό της Ρούλας!

30.07.2008
Ο έρωτας στη ζωή της Ρούλας αποτελούσε πάντοτε κινητήρια δύναμη. Υπάρχει ένας άντρας, όμως, ο οποίος την αγάπησε τόσο πολύ, που ποτέ δεν κατάφερε να τη βγάλει

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο έρωτας στη ζωή της Ρούλας αποτελούσε πάντοτε κινητήρια δύναμη. Υπάρχει ένας άντρας, όμως, ο οποίος την αγάπησε τόσο πολύ, που ποτέ δεν κατάφερε να τη βγάλει εντελώς από τη ζωή του και από την καρδιά του. Ακόμα και σήμερα ο Στέφανο Σαρτίνι είναι σχεδόν καθημερινά σε επικοινωνία μαζί της, προκειμένου να μαθαίνει πώς είναι η κατάσταση της υγείας της και να της προσφέρει στήριξη και αγάπη.

Από τους πρώτους που είχαν πληροφορηθεί για την περιπέτεια που περνούσε η Ρούλα με την υγεία της ήταν ο Ιταλός σκηνοθέτης. Η αλήθεια είναι ότι στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το τέλος της ερωτικής τους σχέσης εκείνος δεν έπαψε ποτέ να τη σκέφτεται και να μιλάει για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Όταν όμως έμαθε ότι η Ρούλα περνάει δύσκολες στιγμές, πραγματικά στεναχωρήθηκε και ένιωσε ότι όφειλε να βρεθεί στο πλευρό της. Τότε ήταν που της τηλεφώνησε, αψηφώντας τα σκληρά λόγια που είχαν ανταλλάξει κάποια στιγμή στο παρελθόν. Απέδειξε έμπρακτα ότι τα συναισθήματα που είχε για εκείνη ήταν ουσιαστικά και πολύ δυνατά, ότι την αγάπησε πραγματικά. Ποτέ του, άλλωστε, δεν έχει αμφισβητήσει ότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους έρωτές του! Τα χρόνια, όμως, έχουν περάσει και οι δυο τους μιλάνε πια όπως παλιά, αφήνοντας πίσω τους τις άσχημες στιγμές που ακολούθησαν μετά το χωρισμό τους. Η ανησυχία του Στέφανο για τη Ρούλα είναι τέτοια, που σχεδόν καθημερινά της τηλεφωνεί και μιλάνε για αρκετή ώρα. Είναι μία από τις πιο ευχάριστες ώρες του εικοσιτετραώρου για την αγαπημένη μας Ρούλα, αφού για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το ένστικτό της για τον Ιταλό φίλο της (πλέον) ήταν αλάνθαστο. Προκειμένου να επιβεβαιώσουμε όσα μας πληροφόρησαν για το ενδιαφέρον του Στέφανο για τη Ρούλα, επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, ο οποίος παραδέχτηκε πως μιλάνε πολύ συχνά και για αρκετή ώρα και ότι τη στηρίζει και θέλει να βρίσκεται δίπλα της αυτές τις στιγμές.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, και να πληροφορήσουμε τους θαυμαστές της Ρούλας Κορομηλά, που αγωνιούν για το τι κάνει και πού βρίσκεται, ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά την υγεία της, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε έχει υποχωρήσει και πλέον αναρρώνει πλήρως. Όσο για τα επαγγελματικά της; Ετοιμάζει με αργά και σταθερά βήματα δυναμικό comeback!