Μια Ferrari της πήρε τα μυαλά

30.07.2008
Ερωτας 300.000 ευρώ για τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία περνάει την καλύτερή της φάση καθώς έκλεισε ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της, που είναι παιδίατρος και ξετρελαμένος μαζί της.

Ερωτας 300.000 ευρώ για τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία περνάει την καλύτερή της φάση καθώς έκλεισε ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της, που είναι παιδίατρος και ξετρελαμένος μαζί της. Τόσο μάλιστα, που δεν δίστασε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο: το τελευταίο μοντέλο της Ferrari μόνο για τα μάτια της Έλενας!

Τη χάσαμε τον τελευταίο καιρό την Έλενα Βέντη, αλλά είναι για καλό... Η sexy τραγουδίστρια προτιμάει τώρα το καλοκαίρι να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή εμφανίσεις στην περιφέρεια και ταυτόχρονα διακοπές με τον όμορφο παιδίατρο που της έχει... κλέψει την καρδιά. Για χάρη του η Έλενα δεν δέχτηκε πρόταση που της έκαναν για να εμφανίζεται σε μεγάλο κέντρο της παραλίας και προτίμησε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο της, ο οποίος, όπως μάθαμε, είναι και ζηλιάρης! Μάλιστα, της δείχνει συνεχώς πόσο ερωτευμένος είναι, καθώς κάθε μέρα της στέλνει μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Το κόκκινο, άλλωστε, είναι το αγαπημένο χρώμα της τραγουδίστριας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο... γιατρός της καρδιάς της. Για την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, λοιπόν, της είχε ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη: το τελευταίο μοντέλο της Ferrari, αξίας 300.000 ευρώ, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε συσκευασία δώρου με μια κόκκινη κορδέλα κάτω από το σπίτι του στην Εκάλη, όπου ζει τον τελευταίο καιρό μαζί με την Έλενα. Ο ερωτευμένος γιατρός έδωσε ένα κόκκινο κουτάκι στην καλή του και της ζήτησε να το ανοίξει. Μέσα ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου! Η Έλενα σάστισε, αλλά όταν είδε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι της αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα, καθώς ήδη οδηγεί μια πανάκριβη Mercedes, πέταξε από τη χαρά της. Έτσι, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κυκλοφορεί πλέον με το ολοκαίνουργιο πολυτελέστατο αυτοκίνητό της και... καίει καρδιές ως σοφερίνα. Όσο για τον έρωτά της με το γιατρό, καλά κρατεί και με τέτοια ταχύτητα δεν αποκλείεται να καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας. Η τραγουδίστρια, πάντως, προτιμάει να κρατάει κρυφό το όνομα του αγαπημένου της, γιατί φοβάται την κακογλωσσιά. Άσε που και το πρώτο πράγμα που έβαλε στο καινούργιο αυτοκίνητο είναι ένα χρυσό ματάκι, γιατί στη showbiz είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλη ζήλια.